Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorinel: "Ţin foarte mult la Răzvan Marin, dar altcineva merita să fie jucătorul anului". Omul susţinut de "Munti"

VIDEO | Dorinel: "Ţin foarte mult la Răzvan Marin, dar altcineva merita să fie jucătorul anului". Omul susţinut de "Munti"

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu spune că George Ţucudean ar fi meritat să fie desemnat cel mai bun jucător al anului în România, în condiţiile în care vârful CFR-ului este golgheterul Ligii 1 şi şi-a ajutat echipa să obţină titlu de campioană, având evoluţii apreciate şi la echipa naţională.

"Din punctul meu de vedere, deşi ţin foarte mult la Răzvan Marin, eu cred că jucătorul anului ar fi meritat să fie Ţucudean. Este campion, este pe locul 1, este golgheter, la naţională a fost decisiv când a jucat", a spus Dorinel Munteanu într-o conferinţă de presă.

Îl susţine pe Hagi: echipă în grupe pentru România
Tehnicianul Concordiei spune că e de acord cu cerinţa lui Hagi, ca România să aibă o echipă direct în grupele Champions League, însă înţelege şi poziţia UEFA.

"Sigur, ca român sunt de părere cu Gică, dar şi această ierarhie se face după nişte criterii [...] E un lucru bun pentru noi. Eu am prins cu Oţelul Galaţi. Am fost ultima echipă calificată direct în Champions League. A fost un ajutor pentru mine", spune Dorinel Munteanu.

Munti a comentat şi tragerea la sorţi pentru preliminariile Euro 2020, acolo unde România se va lupta cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta pentru calificarea la turneul final.

"O grupă grea în care oricât de optimist aş vrea să fiu, nu pot spune că suntem favoriţi. Sunt alte echipe favorite deasupra noastră şi mă refer la Spania şi la Suedia. Am putea să fim surpriza plăcută în aceste calificări, adică să depăşim una dintre echipe.

În momentul de faţă avem puţină teamă. Dar când am evoluat eu în echipa naţională nu aveam frică de nicio echipă. Le tratam foarte serios, dar nu aveam frică de nicio echipă. Puteam câştiga contra oricărei echipe din Europa
", a mai declarat Dorinel Munteanu.

Afla mai multe despre: munteanudorinelchiajna 

viewscnt
Articole similare