Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dorit ca ”secund” de Dan Petrescu, argentinianul Culio şi-a decis viitorul: ””Da, eu aşa vreau”

VIDEO | Dorit ca ”secund” de Dan Petrescu, argentinianul Culio şi-a decis viitorul: ””Da, eu aşa vreau”

Fotbal

Comentarii

Dorit ca ”secund” de Dan Petrescu, mijlocaşul argentinian de la CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio (35 de ani), vrea să mai continue ca jucător încă unu-doi ani de zile.

”Vreau să joc încă un an, doi şi după mă gândesc la antrenorat”, a spus Culio.

Fiind întrebat dacă este complicat să lucrezi cu Dan Petrescu, un tip foarte exigent, milocaşul a răspuns: ”Da, şi eu sunt dificil, amândoi suntem, pentru că tot timpul ne dorim să câştigăm meciurile şi campionatul.” Argentinianul şi-ar dori să continue la CFR după retragearea din activitate: ”Da, eu aşa vreau. Nu ştiu dacă şi clubul.”

Culio se află în acest moment alături de CFR Cluj, în Turcia, unde liderul va efectua cantonamentul de iarnă până în 26 ianuarie.

”Suntem bine, echipa a muncit foarte bine şi cred că mergem pe un drum bun. Cred că noi ne batem la titlu, dar mai sunt alte echipe bune, Steaua, Craiova, Viitorul. Pentru mine Viitorul e cea mai bună echipă din România, joacă foarte bine”, a mai spus Culio.

Clujenii vor juca primul meci oficial din 2019 în Liga I la 2 februarie, de la ora 20:00, pe teren propriu, cu FC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: liga 1cfr clujculio,  

viewscnt
Articole similare