Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dortmund a revenit pe primul loc în Bundesliga, Bayern s-a împedicat cu Freiburg. Săptămâna viitoare e derby-ul pentru campionat

Borussia Dortmund

Comentarii

Egalată la puncte de Bayern Munchen, Borussia Dortmund are un meci dificil sâmbătă în campionat contra formaţiei de pe locul 7, WfL Wolfsburg. Jocul se vede în direct pe Telekom Sport 4, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul telekomsport.ro.

Borussia Dortmund - Wolfsburg 2-0
A marcat: Alcacer 90, 90+4

  • DORTMUND: Burki - Wolf, Akanji, Zagadou, Diallo - Witsel, Delaney - Sancho, Gotze, Guerreiro - Paco Alcacer
  • WOLFSBURG: Casteels - William, Knoche, Brooks, Roussillon - Guilavogui - Gerhardt, Arnold - Mehmedi, Weghorst, Klaus

Borussia Dortmund a câştigat în minutele de prelungire, graţie celor două goluri marcate de Pablo Alcacer şi a revenit pe primul loc în Bundesliga. Bayern, în deplasare, a terminat doar la egalitate, 1-1, cu Freiburg şi astfel a căzut la două puncte în spatele rivalilor. 

Săptămâna viitoare, sâmbătă, derby-ul pentru campionat dintre Bayern Munchen şi Borussia Dortmund se joacă în direct la Telekom Sport. 

VEZI AICI GOLURILE LUI PACO ALCACER


 


Cinci victorii consecutive ale rivalei de la Bayern Munchen precum şi înfrângerea galben-negrilor de la Augsburg au făcut ca gruparea lui Favre să piardă primul loc în Bundesliga.

Egalată la puncte de campioana en-titre, Borussia nu are deloc un meci uşor contra ”lupilor” de la Wolsfsburg. Oaspeţii lui Reus şi Sancho au 7 victorii în deplasare din 13 meciuri jucate în acest sezon, iar două dintre înfrângerile suferite au venit abia în acest an (la Schalke şi etapa trecută la Bayern).

E drept, Borussia e de departe cea mai bună echipă de pe teren propriu în Germania. Trupa lui Favre este neînsinvă în 13 meciuri jucate pe Signal Iduna Park, dar a bifat o sincopă în februarie, 3-3 cu Hoffenheim. Se fac în curând patru ani de când WfL nu a mai câştigat în deplasare la Dortmund, iar Reus şi compania vor să păstreze acest record. ”Lupii” s-au impus ultima dată la Dortmund într-un meci de Cupă. Se întâmpla pe 30 mai 2015, dar la acea echipă pregătită de Hecking evoluau printre alţii fotbalişti ca De Bruyne, Ricardo Rodriguez sau Dost. În ianuarie anul trecut, Borussia nu a reuşit totuşi să o bată pe WfL, remizând scor 0-0 pe teren propriu.

  • Borussia Dortmund - Wolfsburg LIVE VIDEO pe Telekom Sport 4

Eliminată de Tottenham din Uefa Champions League, Borussia Dortmund se poate concentra acum pe primul titlu după 8 ani în Bundesliga. Lucien Favre nu va putea conta în acest meci pe trei dintre cei mai importanţi fotbalişti ai săi: Paco Alcacer, Mario Gotze şi Axel Witse. De asemenea, Piszczek şi Philipp sunt incerţi pentru meciul cu WfL. De partea cealălaltă, Wolsfburg are o singură mare absenţă: Ginczek! Azzaoui şi Camacho ar putea fi recuperaţi până la ora meciului, în timp ce Jung, Madiba şi Zamora au în continuare probleme medicale.

  • Borussia Dortmund - Wolfsburg LIVE VIDEO pe Telekom Sport 4

La casele de pariuri, Borussia e mare favorită, în timp ce o victorie a oaspeţilor este cotată în medie cu o cota de 6.00 sau chiar 7.00.

Formaţii probabile:

Borussia Dortmund: Burki - Wolf, Akanji, Diallo, Hakimi - Weigl - Sancho, Dahoud, Delaney, Guerreiro - Reus

Wolfsburg: Casteels - William, Knoche, Brooks, Roussillon - Guilavogoui - Arnold, Gerhardt - Brekalo, Weghorst, Mehmedi

Afla mai multe despre: borussia dortmundbundesliga 

viewscnt
Articole similare