Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dortmund e în cădere liberă în Bundesliga! Leverkusen, recital cu Stuttgart. Aici ai rezumatele zilei din Germania

VIDEO Dortmund e în cădere liberă în Bundesliga! Leverkusen, recital cu Stuttgart. Aici ai rezumatele zilei din Germania

Bundesliga

Comentarii

Meciuri spectaculoase şi în această etapă din Bundesliga. Toate golurile se văd aici.

Dortmund e în cădere liberă în Bundesliga. A pierdut pe terenul lui Freiburg şi a bifat al treilea eşec din ultimele patru meciuri. Victoria cu numărul 700 din istorie pentru Freiburg în Bundesliga a fost adusă de două goluri marcate în decurs de trei minute. La 2-0, Eden Terzic l-a aruncat în luptă şi pe Mukoko, iar puşţiul minune al Borussia a ieşit imediat la rampă. A marcat al doilea său gol în Bundesliga cu un sfert de oră înainte de final. A fost prea puţin pentru Borussia, care a rămas la 16 puncte în urma liderului Bayern Munchen.

Leverkusen a dat recital ofensiv în duelul cu Stuttgart de pe teren propriu. Demirbay a făcut dubla în prima repriză şi a stabilit scorul pauzei. Stuttgart a redus din diferenţă imediat după revenirea de la cabine, dar a fost un simplu foc de paie. Bailey a făcut imediat 3 la 1, apoi Wirtz a punctat şi el pentru aspirine, care au urcat pe loc de Liga Campionilor. În final, Kaladzic a făcut dubla pentru şvabi, dar ultimul glonţ l-a tras tot Leverkusen. Demarai Gray a marcat şi a stabilit scorul final, 5 la 2.

Leipzig s-a chinuit doar o repriză pe terenul ultimul clasate, Schalke. Mukiele a deschis scorul la ultima fază a primului act. După pauză, taurii nu şi-au mai asumat riscuri şi au reuşit să mai puncteze de două ori. Sabitzer şi Orban au făcut 3 la 0, iar Leipzig şi-a păstrat poziţia a doua, la şapte puncte de liderul Bayern.

FC Koln şi-a încununat seria de senzaţie cu o victorie în derbiul Rinului, cu Gladbach. Ţapii s-au impus cu 2-1 şi au bifat a treia victorie din ultimele patru meciuri. Pe Borussia-Park, Rexhbecaj a deschis scorul pentru Koln după numai trei minute. Gladbach a revenit imediat pe tabelă. Neuhaus a restabilit egalitatea cu al patrulea său gol din acest sezon. După pauză, acelaşi Rexhbecaj a marcat golul victoriei lui Koln şi a pus capăt seriei de şase meciuri fără înfrângere a marii rivale. 

 

Afla mai multe despre: borussia dortmundbundesligaleipzig 

viewscnt
Articole similare