Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dortmund - Tottenham 0-1. Borussia a asediat poarta englezilor cu gloanţe oarbe, Kane a atacat letal

VIDEO | Dortmund - Tottenham 0-1. Borussia a asediat poarta englezilor cu gloanţe oarbe, Kane a atacat letal
Comentarii

Borussia Dortmund nu a reuşit miracolul, să întoarcă acel 0-3 din tur, iar Tottenham s-a calificat în sferturile de finală.

Nemţii au început cu un plan bine stabilit şi au atacat în valuri în prima repriză, trecând de multe ori pe lângă deschidera scorului, dar Lloris a ţinut intactă poarta londonezilor, iar Kane a atacat letal la începutul părţii a doua, iar elevii lui Favre nu au mai fost capabili să pună mari probleme. 
Spurs se califică în sferturile de finală, iar pentru Dortmund pare că totul se destramă, astfel, după ce au pierdut avantajul uriaş din campionat, acum părăsesc prematur UEFA Champions League.
 

VIDEO | Dortmund - Tottenham 0-1
A marcat: Kane 48'

  • Dortmund: Burki - Wolf, Akanji, Weigl, Diallo - Witsel - Sancho, Reus, Gotze, Guerreiro - Paco Alcacer
  • Spurs: Lloris - Aurier, Alderweireld, Sanchez, Vertonghen, Davies - Winks, Eriksen, Sissoko - Son, Kane

Min. 76: Ocazie imensă Dortmund! Pulisic, nemarcat în careul advers, primeşte mingea, dar trimite cu capul pe lângă poarta lui Lloris. 

Min. 48: GOOOL Spurs! Kane dejoacă ieşirea la offside a nemţilor, scapă singur cu Burki şi înscrie, iar Tottenham ar trebui să nu mai aibă emoţii. 

Min. 37: Dortmund se apropie din nou de poartă. Sancho şutează, dar Lloris este, din nou, la post. 

Min. 33: Dublă ocazie Dortmund! Weigl trimite şi cu capul, mingea este respinsă de Lloris, ajunge din nou la neamţ, dar şutul său este din nou parat de Lloris. 

Min. 30: Ocazie şi pentru Spurs! Son scapă spre poartă, cei de la Dortmund cer offside, dar sud coreeanul nu ţinteşte spaţiul porţii. 

Min. 21: Încă o ocazie pentru gazde. Reus şutează, dar Lloris prinde în doi timpi. 

Min. 16: Paco Alcacer trimite cu puţin peste poartă. 

A început meciul. 

Imagini spectaculoase înainte de startul meciului, ca de fiecare dată, "zidul galben" este la datorie. 


Dortmund a pierdut la scor de neprezentare meciul din tur de la Londra, după ce, la pauză, a fost 0-0. Son, Vertonghen şi Llorente au marcat golurile victoriei pentru Spurs. Ultimul meci jucat la Dortmund între cele două s-a încheiat tot cu victoria englezilor, în toamna anului 2017, în grupele Ligii Campionilor.

În acest moment, Dortmund are un parcurs de-a dreptul dezamăgitor. Echipa lui Lucien Favre a obţinut o singură victorie în ultimele şapte partide disputate în toate competiţiile şi a pierdut avansul pe care l-a avut în Bundesliga faţă de Bayern Munchen. Acum, bavarezii au egalat-o pe Borussia în fruntea clasamentului.

LIVE VIDEO Dortmund - Tottenham, marţi, ora 22:00, Telekom Sport 2

De partea cealaltă, Tottenham are şi ea un parcurs dezastruos. Echipa pregătită de Mauricio Pochettino are trei meciuri consecutive fără victorie în Premier League, două înfrângeri şi o remiză, şi a ieşit clar din lupta pentru titlu.

Afla mai multe despre: dortmundborussiachampions league 

viewscnt
Articole similare