Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dortmund, victorie clară cu RB Leipzig în Bundesliga. Lupta la titlu e deschisă. Toate rezultatele de sâmbătă

VIDEO | Dortmund, victorie clară cu RB Leipzig în Bundesliga. Lupta la titlu e deschisă. Toate rezultatele de sâmbătă

Bundesliga

Comentarii

Borussia Dortmund a relansat lupta pentru titlu în Bundesliga. A învins clar la Leipzig, în condiţiile în care taurii puteau urca pe primul loc cu un succes. Sancho a punctat primul, în partea a doua. Haaland a făcut dubla în 13 minute, cu primele sale goluri în 2012. Norvegianul a ajuns la 13 goluri în clasamentul marcatorilor. În final, Sorloth a înscris golul de onoare al lui Leizig. Borussia s-a apropiat la cinci puncte de liderul Bayern, iar Leipzig a rămas la două.

Leverkusen ar fi putut să se apropie la un punct de Bayern, dar a făcut doar egal acasă cu Werder Bremen. Toprak a deschis scorul pentru aspirine. Schick a egalat cu un şut deviat.

Freiburg a făcut instrucţie cu FC Koln şi rămâne în zona cupelor europene. Demirovic a deschis scorul după o gafă a portarului advers. A venit rândul unui fundaş să greşească, iar Holfler a stabilit scorul pauzei. Sallai a făcut 3-0 la un sfert de oră de la reluare. Lienhart a marcat pentru 4-0. Holer a stabilit scorul final, iar Koln este prima deasupra liniei retrogradării.

Derby-ul local dintre Mainz şi eintracht a fost câştigat de oaspeţi. Portughezul Andre Silva a marcat cele două goluri ale meciului, ambele din penalty şi a ajuns la 11 reuşite în acest campionat, fiind al treilea după Lewandowski şi Haland.

 

Afla mai multe despre: bundesligarezumatevideo 

viewscnt
Articole similare