Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Doru Zamfir, un arbitru asistent cu atitudine. Şi-a convins colegul să meargă "pe mâna sa", într-o situaţie extrem de delicată. Cum s-a terminat

VIDEO | Doru Zamfir, un arbitru asistent cu atitudine. Şi-a convins colegul să meargă "pe mâna sa", într-o situaţie extrem de delicată. Cum s-a terminat

Fotbal

Comentarii

În minutul 11 al partidei dintre Metaloglobus şi Rapid, din etapa a 9-a a Ligii a 2-a, atacantul argentinian al Rapidului, Matias Roskopf a scăpat de apărarea adversă, a ajuns faţă în faţă cu portarul advers, Cristian Nedelcovici, iar acesta a blocat atacul cu mâinile, în afara careului.

Arbitrul central al partidei, Robert Avram din Piteşti, a fluierat infracţiunea şi i-a acordat cartonaş galben portarului lui Metaloglobus. Imediat după această scenă, centralul a fost chemat de către unul dintre asistenţii săi, Doru Zamfir din Slatina. Cei doi au parlamentat aproximativ un minut, timp în care Doru Zamfir şi-a convins colegul că intervenţia lui Cristian Nedelcovici a fost realizată în postura de ultim apărător şi că merită cartonaşul roşu.

Centralul Robert Avram nu părea prea convins de ce-i transmitea colegul său, fiind învăluit de nesiguranţă. Dar asistentul nu avea de gând să renunţe la ideea ce i s-a întipărit în minte, ce i s-a desfăşurat în faţa ochilor, chiar dacă la câteva zeci de metri distanţă. Doru Zamfir a insistat: "Da, dă-i roşu la portar. Roşu, roşu, roşu. Hai, mă, roşu", se putea citi pe buzele arbitrului asistent, care şi-a bătut pe umăr colegul şi i-a dat un avânt prieteneşte.

Robert Avram a mers pe mâna colegului său, iar acesta a avut dreptate. Portarul Cristian Nedelcovici a comis infracţiunea în postura de ultim apărător, iar cartonaşul roşu este decizia corectă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare