Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dosarele X. Fotbaliştii au rămas fără mingi la meciul dintre Rapid şi Daco-Getica: "E ruşinos! Rapid nu ascunde niciodată mingile"

VIDEO | Dosarele X. Fotbaliştii au rămas fără mingi la meciul dintre Rapid şi Daco-Getica: "E ruşinos! Rapid nu ascunde niciodată mingile"

Rapid

Comentarii

Rapid s-a calificat cu scandal turul al patrulea din Cupa României. După ce au fost învinşi cu scorul de 2-1, cei de la Daco-Getica i-au acuzat pe giuleşteni că, în finalul de meci, au ascuns mingile pentru a trage de timp.

Rapidiştii au trecut cu emoţii de turul trei al Cupei României. În Regie, giuleştenii au fost conduşi de către Daco-Getica. Oaspeţii au deschis scorul prin Gabriel Răducan, într-o primă repriză în care au trimis o dată mingea şi în bară.

Jorza a restabilit însă egalare pentru gazde în minutul 49. Scorul final a fost stabilit de Roskopf, în minutul 66 şi Rapid - Daco-Getica s-a încheiat 2-1. 

"Joci contra Rapidului şi ascund mingiile, joci ultimele cinci minute cu mingiile noastre... chiar dureros. Ăsta nu mai este fotbal. Totuşi, să ai nişte pretenţii, ce îşi doresc ei, şi să ascunzi mingiile la nivelul ăsta...", a declarat la finalul meciului antrenorul celor de la Daco-Getica, Marius Baciu.

Daniel Pancu s-a scuzat însă în faţa omologului său.

"E ruşinos, nu ştiu cine a făcut acest lucru, eu am intervenit de pe bancă. E ruşinos, Rapid nu ascunde niciodată mingile! Nu ştiu ce s-a întâmplat astăzi, să nu se mai întâmple niciodată pe viitor!  M-am simţit umilit!

Nu e ok şi vor răspunde cei care se ocupă cu aceste lucruri. 

Şi cu mingile astea e o problemă, pentru că noi am rămas cu nouă mingi. Suntem obligaţi să jucăm cu aceste mingi de FRF. Ni s-au dat 18 când am început pregătirea şi nu avem de unde să cumpărăm. Vrem să cumpărăm, nu am mai întâlnit situaţii aşa. O minge era prin teren, una prin partea aia. E posibil să fi rămas în acel moment, îmi cer eu scuze dacă erau mingile împrăştiate prin altă parte", a declarat antrenorul Rapidului, Daniel Pancu.  

Afla mai multe despre: rapidpancubaciudaco-geticacupa romaniei 

viewscnt
Articole similare