Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Două culori, acelaşi crez! Handbaliştii de la Dinamo, alături de fani şi fotbalişti. "Retrogradarea ar fi o tragedie pentru fotbalul românesc"

VIDEO | Două culori, acelaşi crez! Handbaliştii de la Dinamo, alături de fani şi fotbalişti. "Retrogradarea ar fi o tragedie pentru fotbalul românesc"

Fotbal

Comentarii

Handbaliştii de la Dinamo nu au putut sta deoparte în aceste vremuri tulburi în care se scaldă secţia de fotbal a clubului Dinamo Bucureşti. Cu şanse infime de a se salva de la retrogradare, la mâna comisiilor, fanii dinamovişti nu şi-au pierdut speranţa, nici răbdarea, nici pasiunea pentru clubul din "Ştefan cel Mare" şi s-au strâns cu mic, cu mare, în întâmpinarea favoriţilor, înaintea meciului cu Viitorul.

Suporterii dinamovişti s-au strâns cu sutele, astăzi, la amiază, la intrarea dinspre strada Barbu Văcărescu, pentru a întâmpina autocarul jucătorilor şi pentru a-i încuraja la niciodată, înaintea meciului cu Viitorul Constanţa, de astăzi, de la ora 17. Fanii ameninţă LPF şi FRF că, dacă clubul va fi retrogradat printr-o decizie a comisiilor, următorul pas va fi Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS).

Printre sutele de suporteri s-au aflat şi o parte a jucătorilor de la Dinamo, care au ales să fie solidari cu colegii de la fotbal şi să le fie alături în aceste clipe dificile.

"Eu am cinci ani la Dinamo şi sunt mare dinamovist la fotbal, handbal, la toate sporturile. Nu ştiu de ce federaţia vrea să facă aşa ceva cu Dinamo. Federaţia trebuie să găsească o soluţie, mai sunt cinci meciuri şi nu e frumos, Dinamo are cea mai frumoasă galerie din România. Am venit aici cu sufletul, toţi jucătorii de la handbal am venit pentru că suntem dinamovişti şi vrem să facem ceva pentru fotbal. Federaţia trebuie să se gândească ce echipă e Dinamo, ce istorie are", a declarat iranianul Alireze Mousavi.

"După cum se observ, cred că suntem la o distanţă destul de confortabilă, nu ne-am băgat în grupul suporterilor, suntem alături de ei la o distanţă zic eu regulamentară. Avem emoţii pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo, nu neapărat pentru echipa de fotbal. Din păcate ei sunt într-o situaţie delicată, de aceea suntem aici şi de aceea suntem alături de ei. Traversează un moment greu, dificil. Am înţeles că se vor face 16 echipe, ceea ce din punctul meu de vedere este ok şi sperăm ca de la anul să se formeze o echipă mult mai puternică şi competitivă ca să nu mai avem aceste emoţii pe final. (Ce ar însemna pentru club să retrogradeze Dinamo?) Întrebaţi suporterii ce ar însemna să dispară fotbalul. din punctul meu de vedere cred că ar fi o tragedie pentru că fotbalul dinamovist să lipsească din acest campionat nu cred că ar mai avea farmec", a completat Dan Savenco, cel care atunci când nu îmbracă tricoul de handbalist, se ocupă de arestarea micilor infractori.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare