Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Două derbyuri în 3 zile! După înfrângerea cu Academica Clinceni, FC Voluntari vrea revanşa în Cupa României: "Trebuie să ne revenim moral"

VIDEO | Două derbyuri în 3 zile! După înfrângerea cu Academica Clinceni, FC Voluntari vrea revanşa în Cupa României: "Trebuie să ne revenim moral"

FC Voluntari

Comentarii

Fosta deţinătoare a trofeului o va întâlni pe Concordia Chiajna în 16-imile competiţiei.

Din nou pe ultimul loc al clasamentului, la fel ca în prima parte a sezonului trecut, FC Voluntari va avea din nou în faţă o echipă ilfoveană la trei zile după eşecul în faţa nou-promovatei din Clinceni. Duelul contra Concordiei Chiajna este al patrulea dintre cele două echipe din acest an. În 2019 cele două s-au întâlnit o dată în sezonul regulat şi de două ori în play-out, înainte ca alb-verzii să retrogradeze în liga secundă. Iar trupa li Bergodi le-a câştigat pe toate. De altfel, din 8 confruntări la Chiajna între cele două formaţii, FC Voluntari a câştigat 6. 

"Vrem să ne revenim şi cea mai bună oportunitate este meciul de mâine seară. Sperăm să câştigăm şi uşor, uşor să ne ridicăm moralul şi pentru campionat. La Concordia au rămas mulţi jucători de anul trecut, au o echipă experimentată şi nu ne va fi uşor în meciul contra celor de la Chiajna. Mister e apropiat de noi, ne încurajează chiar şi după meci, ne ajută,este alături de noi, sperăm ca împreună să obţinem rezultatele dorite pentru că obiectivul nostru la începutul campionatului a fost să ne clasăm mai sus, să nu mai avem emoţiile din anii trecuţi, ca să zic aşa" spune căpitanul Ionuţ Balaur. 
 
Bergodi este în pericol după ultimele rezultate ale echipei. După meciul contra Chiajnei din Cupa României, FC Voluntari o va întâlni pe Dinamo în Liga I. 
 
"Am avut meciuri cu echipe foarte bune, ne aşteaptă şi de acum înainte tot aşa, un program foarte greu, noi încercăm să ne facem treaba. Sper să jucăm cât mai bine pentru că dacă nu acumulăm puncte acum, va fi foarte greu şi sper să o facem, să câştigăm meciurile" a spus la rândul său Cătălin Ţîră. 
 
 
 

Afla mai multe despre: fc voluntariconcordia chiajnacupa româniei 

viewscnt
Articole similare