Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Două meciuri, acelaşi final nebun. Fanii au aplaudat în picioare coşurile de senzaţie marcate în ultima clipă

VIDEO | Două meciuri, acelaşi final nebun. Fanii au aplaudat în picioare coşurile de senzaţie marcate în ultima clipă

NBA

Faceţi loc, Boston Celtics e de neoprit. Pentru cea mai titrată echipă din NBA, ultima ispravă a venit în dauna lui Houston Rockets. Nu mai puţin de 26 de puncte au avut avantaj texanii. Şi totuşi finalul nu le-a dat dreptate.

Ultimele minute ale partidei au fost de coşmar pentru James Harden şi Houston Rockets. Boston Celtics a pus în scenă o ofensivă de vis şi a reuşit să dea lovitura în ultimele clipe

Nu se termină aici. Philadelphia 76ers a avut un sfert patru de coşmar. Portland Trailblazers a fost aproape să spargă toate recordurile în NBA. Au marcat nu mai puţin de 42 de puncte

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.