Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Două minute de coşmar pentru Ovidiu Haţegan. Gol anulat şi penalty acordat aiurea în meciul CFR Cluj - U Craiova

VIDEO | Două minute de coşmar pentru Ovidiu Haţegan. Gol anulat şi penalty acordat aiurea în meciul CFR Cluj - U Craiova

Fotbal intern

Comentarii

Arbitrul Ovidiu Haţegan a luat două decizii controversate în startul meciului dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova, partidă care poate decide campioana Ligii 1.

În minutul 9, la scorul de 0-0, Haţegan a anulat un gol înscris de Kevin Boli, cel mai probabil pentru un fault al fundaşului CFR-ului asupra lui Alexandru Mateiu, însă reluările au arătat că, de fapt, mijlocaşul oltenilor a alunecat la faza respectivă.

Două minute mai târziu, centralul arădean şi-a luat "revanşa" pentru golul ardelenilor şi le-a acordat destul de uşor o lovitură de la 11 metri, după un duel între Renato Kelic şi Alexandru Păun. Reluările nu i-au dat dreptate lui Haţegan nici la această fază. Culio a transformat lovitura de la 11 metri şi a deschis scorul pentru clujeni, care au nevoie de cel puţin un punct contra Craiovei pentru a cuceri al doilea titlu la rând în Liga 1.

 

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare