Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Două victorii schimbă obiectivul la Chindia: "Mă gândesc la asta" Secretul victoriei în faţa Astrei explicat de Viorel Moldovan

VIDEO | Două victorii schimbă obiectivul la Chindia: "Mă gândesc la asta" Secretul victoriei în faţa Astrei explicat de Viorel Moldovan

Chindia Targoviste

Comentarii

De pe ultimul loc al clasamentului în urmă cu şase etape, Chindia a ajuns pe poziţia a 10-a în Liga I la doar 3 puncte de play-off. Iar Viorel Molodvan începe să viseze.

După ce Ilie Poenaru a anunţat că se gândeşte la un loc de play-off pentru echipa sa după patru meciuri la rând fără înfrângere în prima divizie, a venit acum rândul celeilalte nou-promovate să aibă astfel de ambiţii după două victorii consecutive. 
 
"Vreau să îmi felicit băieţii pentru că asta e echipa pe care mi-o doresc. Ştiu pentru ce joacă. Ştiu că dacă terminăm mai repede campionatul au o promisiune din partea mea.  Şi am mare încredere că vom reuşi acest lucru. Mă gândesc foarte mult şi am mare încredere că putem să jucăm chiar în playoff. Ca să eviţi salvarea de la retrogradare şi să fii liniştit trebuie să joci în playoff" a declarat antrenorul Chindiei. 
 
Viorel Moldovan dezvăluie ce le-a cerut în mod special jucătorilor săi în pregătirea meciului contra giurgiuvenilor. 
 
"Am blocat foarte bine spaţiile. Am reuşit să îl ţinem pe Budescu cât mai departe de poarta noastră. Ştiam că avem în faţă un adversar dificil, jucători de calitate de la mijloc în sus care pot face diferenţa în orice moment. Am jucat foarte bine şi este incontestabilă această victorie ţinând cont şi de ocaziile pe care ni le-am creat în repriza a doua. A doua repriză am reuşit să punem o presiune enormă pe apărarea adversă, ne-am creat foarte multe ocazii de a marca"  a încheiat Moldo-gol. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: chindiaviorel moldovanplay-offastra 

viewscnt
Articole similare