Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dovada clară că jucătorii îl "lucrează" pe Conte. Modul ciudat al lui Giroud de a celebra golul marcat

VIDEO | Dovada clară că jucătorii îl "lucrează" pe Conte. Modul ciudat al lui Giroud de a celebra golul marcat

Fotbal

Comentarii

Chelsea s-a impus în meciul de duminică, scor 1-0, în faţa lui Liverpool şi încă mai speră să prindă un loc de Liga Campionilor la finalul sezonului. Unicul gol al partidei a fost marcat de Olivier Giroud.

Francezul venit în iarna acestui an de la Arsenal s-a înălţat perfect şi a reluat de lângă Lovren direct în poarta lui Karius. Deşi s-a zvonit că Giroud va fi dat la schimb cu David Luiz, până la urmă, cei doi joacă acum împreună la Chelsea şi se pare că sunt cei mai buni prieteni.

Fundaşul brazilian a prins meciuri pentru londonezi doar la începutul sezonului, apoi, uşor, uşor, a ieşit din vederile lui Antonio Conte. Ce-i drept, Luiz este accidentat şi n-ar fi putut juca în meciul cu Liverpool, astfel că, bunul său prieten Giroud a ţinut să le arate tuturor modul său de a-l susţine.

Imediat după golul marcat cu Liverpool, atacantul francez a trecut pe lângă Conte, a bătut palma cu toţi oamenii din staff, apoi l-a îmbrăţişat pe David Luiz, aflat în tribunele stadionului Stamford Bridge.

"David Luiz este un prieten foarte bun. Mă bucur mult că am avut ocazia de a-i dedica acest gol. În acest moment, el traversează o perioadă foarte grea şi îl aştept să revină cât mai repede" , a declarat Giroud după meci.

Tot despre acest subiect a fost întrebat şi Antonio Conte la conferinţa de presă. Aflat în conflict cu David Luiz, antrenorul lui Chelsea a zis că n-a văzut modul în care s-a bucurat Giroud: "Chiar nu am văzut nimic. Eram mult prea concentrat să fac alte lucruri. Am încercat să profit de acel moment pentru a le mai da câteva indicaţii jucătorilor mei. Nu ştiu ce s-a întâmplat în spatele meu".

Petrecere uriaşă. Conte n-a fost invitat

La finalul lunii aprilie, David Luiz a împlinit 31 de ani, iar cu această ocazie a dat o petrecere uriaşă, petrecere la care au fost invitaţi şi jucătorii lui Chelsea. Însă, marele absent a fost Antonio Conte.

"După cum bine ştiţi, în general, nu-mi plac petrecerile. Nu ştiu nimic despre o astfel de petrecere. Nu pot să discut mai multe lucruri" , a declarat antrenorul londonezilor.

 

Afla mai multe despre: premier leaguechelseaolivier giroudantonio conte 

viewscnt
Articole similare