Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dovada clară că Messi face echipa la Argentina. Moment uluitor surprins de camere: "Îl bag acum pe Aguero?"

VIDEO | Dovada clară că Messi face echipa la Argentina. Moment uluitor surprins de camere: "Îl bag acum pe Aguero?"

Cupa Mondială

Comentarii

Argentina a câştigat în ultimele minute meciul cu Nigeria şi s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia. Sud-americanii vor întâlni Franţa în faza următoare, sâmbătă, de la ora 17:00.

Şi de această dată, la fel ca-n primele două partide din grupă, problemele din vestiar şi-au spus cuvântul în jocul Argentinei. Deşi s-a infirmat faptul că Messi i-ar face echipa lui Sampaoli, camerele televiziunii TyC Sports au surprins un moment inedit în timpul meciului cu Nigeria.

În repriza a doua, selecţionerul Sampaoli l-a chemat la margine pe Lionel Messi şi i-a cerut părerea despre viitoarele schimbări. Comentatorii televiziunii au fost uimiţi de întrebarea pusă de selecţionerul Argentinei: "Îl bag pe Kun (n.r. Aguero) acum?". Messi a dat din cap afirmativ, iar, după doar câteva minute, Aguero a fost trimis în teren în locul lui Tagliafico.

Înaintea turneului final din Rusia, Sampaoli a fost pus la zid de presa internaţională. Totul după neconvocarea lui Mauro Icardi, care, conform articolelor apărute în ziarele de afară, n-ar fi în cele mai bune relaţii cu Lionel Messi.

Mai mult, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Nigeria, în momentul în care a fost întrebat despre implicarea lui Messi în alcătuirea echipei, Mascherano n-a infirmat informaţia: "Este ceva normal. Cei mai mari antrenori din lume se consultă cu jucătorii".

Afla mai multe despre: campionatul mondialrusiaargentinamessimascheranosampaoli 

viewscnt
Articole similare