Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dragan Djukic, reacţie vehementă după accidentarea Cristinei Neagu: "E ceva despre care o să vorbesc cu voce tare şi sincer"

VIDEO | Dragan Djukic, reacţie vehementă după accidentarea Cristinei Neagu: "E ceva despre care o să vorbesc cu voce tare şi sincer"

Handbal

Comentarii

Fetele de la CSM Bucureşti s-au reunit repede, pentru că în mai puţin de o săptămână vor disputa deja primul meci oficial, în Liga Naţională.

Până la finalul lunii, Dragan Djukic trebuie să găsească o formulă de joc fără Neagu şi Kurtovic, care vor lipsi tot sezonul. Pe 26 ianuarie, CSM o înfruntă pe Gyor.

"Trebuie să spun că pierderea Cristinei este irecuperabilă. Nu poţi înlocui o jucătoare precum Cristina, o pot compara cu Messi la Barcelona. Dacă îl pierde pe Messi, nu mai e aceeaşi echipă.

O singură resursă în lume este de neînlocuit, fiinţa umană. Să fim sinceri, toţi am folosit-o pe Cristina prea mult, făcând comparaţie cu alte echipe. Poate că de aceea echipa Franţei a câştigat titlul, pentru că a jucat în finală cu o jucătoare care evoluase cel mai mult 38 de minute. Cristina a jucat 59 de minute în fiecare meci, chiar şi împotriva Norvegiei, am vrut să arătăm mai mult.

Trebuie să avem o relaţie mai bună, o relaţie mai apropiată, dacă vrem să nu mai pierdem alte jucătoare. E ceva despre care o să vorbesc cu voce tare şi sincer, cu ceilalţi colegi antrenori, pentru că nu ne putem trata aşa oamenii pe care îi avem", a spus Djukic.

În lipsa Cristinei Neagu, liderul echipei va fi Andrea Lekic.

"Bineînţeles, de ce nu? E un privilegiu să fiu liderul acestei echipe. (...) Vacanţa s-a încheiat, începem treaba, oarecum începem ca o echipă o nouă, un nou sezon. Am început cu antrenamentele fizice, mereu e cea mai plictisitoare şi grea perioadă, dar e ceva normal pentru noi. 06,18 Nu avem prea mult timp pentru antrenamente, avem multe meciuri în această lună", a spus, la rândul ei, Andrea Lekic.

Afla mai multe despre: neagudjukicreactie 

viewscnt
Articole similare