Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dragoş Firţulescu a impresionat în ultima etapă de campionat. Fosta "perlă" a Craiovei evoluează departe de casă

VIDEO | Dragoş Firţulescu a impresionat în ultima etapă de campionat. Fosta "perlă" a Craiovei evoluează departe de casă

Fotbal

Comentarii

Jucătorul român Dragoş Firţulescu (30 de ani) a pasat decisiv la unul dintre golurile echipei sale, Chennaiyin FC, în partida de campionat terminată la egalitate, scor 2-2, cu FC Odisha, din etapa a 6-a a Campionatului din India.

Fostul jucător al celor de "U" Craiova a fost rezervă şi a intrat pe teren în minutul 63, iar în minutul 71 a executat perfect o lovitură de colţ, transformată în gol de colegul său, Valskis. În plus, până la final, olteanul a semănat panică permanentă în apărarea oaspeţilor.

Din păcate, formaţia Cennaiyian, a cărui căpitan este un alt jucător român - Lucian Goian, a fost egalată în minutul 82, după un gol marcat de spaniolul Aridane.

După şase runde disputate în ISL, Chennaiyian este pe locul 8, cu 5 puncte.

În cariera sa, Dragoş Firţulescu a evoluat la echipe precum Alki Larnaca, U Cluj, Slatina, UTA, Kaposvar, Râmnicu Vâlcea, Dinamo, Beroe, Pandurii sau Dunav Ruse. Pe vremea când juca la Craiova, patronul Adrian Mititelu declara că vrea să obţină în schimbul talentatului jucător cel puţin 15 milioane de euro. Viaţa extrasportivă a fost cea care i-a înfrânat ascensiunea fotbalistului.

 

Afla mai multe despre: fotbalfirtulescu 

viewscnt
Articole similare