Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dragostea pentru U Cluj nu are vârstă! La 1 an şi jumătate, Evelin ştie ce înseamnă iubirea pentru culorile alb-negre

VIDEO Dragostea pentru U Cluj nu are vârstă! La 1 an şi jumătate, Evelin ştie ce înseamnă iubirea pentru culorile alb-negre

U Cluj

Comentarii

Elena Evelin are doar 1 an şi jumătate. Tatăl său, Călin Dringo face parte din staff-ul formaţiei U Cluj şi a reuşit cumva să-i insufle micuţei pasiunea pentru culorile Universităţii Cluj.

Universitatea Cluj se poate lăuda cu o istorie extrem de bogată, dar şi cu minunaţii ei suporteri, care au reuşit să facă spectacol în tribune, chiar şi atunci când gruparea ardeleană evolua în liga a patra.

Printre suporterii clujeni există o vorbă: dragostea pentru U nu are vârstă!

Şi într-adevăr, nu are! Micuţa Evelin are doar 1 an şi jumătate, dar a primit de la tatăl ei, Călin, pasiunea pentru culorile Universităţii.

Trăieşte meciurile alături de mama sa şi ”cântă” imnul echipei alături de tatăl ei. Poate că nu ştie încă alfabetul şi pronunţă greu cuvinte de bază, dar ştie să spună ”Haide U!” cu toată inima. Imagini savuroase, mai jos.

U Cluj a împlinit 100 de ani

”Alb-negrii” au sărbătorit anul trecut 100 de ani de la înfiinţarea clubului. Echipa înfiinţată în septembrie 1919 ca Societatea Sportivă a Studenţilor Universitari a fost reînfiinţată în urmă cu doi ani, la iniţiativa suporterilor.

De numele lui Iuliu Haţieganu se leagă înfiinţarea grupării clujene, formaţie care a câştigat Cupa României în sezonul 1964-1965 şi a terminat pe locul 2 în prima ligă în sezonul 1932-1933.

10 meciuri are Universitatea Cluj în Europa. 3 dintre ele au fost câştigate, alte 6 pierdute. Printre cei mai importanţi jucători din istoria clubului se numără Dan Anca, Mihai Adam, Septiumiu Câmpeanu, Romulus Gabor, Marcel Coraş, Zoltan Ivansuc, Viorel Mateianu sau Alpar Mezaroş.

PALMARES U CLUJ

Locul 2 în 1932-1933
Locul 3 în 1971-1972
Cupa României în 1964-1965
„Optimile” Cupei Cupelor în 1965-1966
 

Afla mai multe despre: u clujfani 

viewscnt
Articole similare