Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Drăguş, deja mai bun decât Răzvan Marin. "Fotbalul belgian e peste cel din Olanda", declaraţia unui fost jucător al lui Ajax

VIDEO | Drăguş, deja mai bun decât Răzvan Marin. "Fotbalul belgian e peste cel din Olanda", declaraţia unui fost jucător al lui Ajax

Farul Constanța

Comentarii

Denis Drăguş, viitorul fotbalist al lui Standard Liege, este pariul lui George Ogăraru. Fostul fotbalist al lui Ajax din perioada 2006-2010 consideră că transferul atacantului în Belgia este mai benefic chiar şi decât mutarea lui Răzvan Marin la Ajax.

Denis Drăguş este singurul fotbalist din lotul Viitorului la care Gheorghe Hagi este dispus să renunţe în această vară. Deşi a fost dorit şi la FCSB, atacantul în vârstă de 20 ani a primit undă verde din partea managerului tehnic al clubului din Ovidiu să plece doar în străinătate.

"Avem deja exemplul lui Răzvan Marin şi cred că fotbalul belgian este un fotbal foarte puternic, campionatul lor a crescut foarte mult. Cred că este peste campionatul Olandei în momentul acesta, chiar dacă Olanda are în Ajax un exponent foarte important. Însă celelalte patru, cinci echipe din Belgia sunt de nivelul campioanei, şi la nivel de buget şi la nivel de transferuri. Vând pe multe milioane, cumpără pe multe milioane şi atunci e normal să aibă o putere mare", a declarat George Ogăraru la finalul meciului dintre Viitorul şi Gent. 

 

Afla mai multe despre: denis drăguşgeorge ogăraruviitorulhagiajaxstandard liege 

viewscnt
Articole similare