Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Drăguş, răspuns pentru Hagi, după ce "Regele" l-a acuzat că joacă doar pentru el: "Sper ca pe viitor să fie mai bine"

VIDEO | Drăguş, răspuns pentru Hagi, după ce "Regele" l-a acuzat că joacă doar pentru el: "Sper ca pe viitor să fie mai bine"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa a pierdut meciul din etapa a 19-a cu FCSB, 0-2, iar unul dintre vinovaţii găsiţi de Gică Hagi a fost jucătorul care a impresionat în startul campionatului, iar în urma evoluţiilor sale bune a fost convocat în premieră la echipa naţională de Cosmin Contra. Este vorba despre Denis Drăguş, schimbat la pauză în meciul cu FCSB.

Surprinzător, Gică Hagi nu s-a ferit imediat după meci să îl atace pe jucător, care a fost acuzat de "Rege" că "a jucat pentru el" şi că "trebuie să aibă încă o minge pentru el". 

Tânărul jucător pare să fie de acord cu antrenorul său şi recunoaşte că a greşit, dar speră ca pe viitor să înveţe din astfel de momente: "E normal când un jucător nu face ce trebuie ca să ajute echipa sau nu face lucrurile pentru echipă să fie certat, eu sper să învăţ şi vreau să învăţ din greşelile mele şi sper ca pe viitor să fie mai bine".

"Drăguş trebuia să aibă încă o minge pentru el. A jucat pentru el azi. Nu se poate, de aceea l-am şi schimbat. El trebuie să înţeleagă că fotbalul e combinativ. Nu cred eu că poate face de unul singur, totul. Trebuie să fie mai lucid, dar asta e” a declarat Hagi la microfonul Telekom Sport, după meciul cu FCSB. 

Afla mai multe despre: denis dragusgica hagiviitoruldeclaratieraspunsreplica 

viewscnt
Articole similare