Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Drăguşin a privit de pe banca de rezerve cum echipa sa e distrusă de Napoli! Mourinho a câştigat acasă cu Roma. Rezumatele din Serie A

VIDEO | Drăguşin a privit de pe banca de rezerve cum echipa sa e distrusă de Napoli! Mourinho a câştigat acasă cu Roma. Rezumatele din Serie A

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A!

Sampdoria - Napoli 0-4

Napoli a făcut din nou spectacol şi a câştigat cu acelaşi scor ca în etapa precedentă, 4 la 0. Echipa lui Spaletti a început excelent partida de la Genova, iar Osimhen a deschis scorul, din pasa lui Insigne. Tot italianul i-a pasat şi lui Fabian Ruiz, cu şase minute înaintea pauzei. Mijlocaşul iberic a şutat perfect şi a dublat avantajul. Osimhen a reuşit dubla la cinci minute de la reluare, iar Zielinski a stabilit scorul final. Napoli a învins-o cu 4 la 0 pe Sampdoria şi conduce clasamentul, cu victorii pe linie după cinci etape.

Torino - Lazio 1-1

Cu Ştefan Radu doar rezervă, Lazio a obţinut cu greu o remiză în confruntarea de la Torino. Nu s-a marcat până la pauză, deşi gazdele au avut o şansă mare. Sanabria a trimis în bară. Pjaca a deschis scorul în minutul 76, dar golul său nu a fost decisiv, la fel ca în etapa trecută, contra lui Sassuolo. Biancocelestii au primit o lovitură de la 11 metri în ultimul minut, iar Immobile a stabilit scorul final, Torino - Lazio 1 la 1.

AS Roma - Udinese 1-0

Roma a urcat din nou pe loc de Champions League. Echipa lui Mourinho a învins-o pe teren propriu pe Udinese, cu un gol marcat de Tammy Abraham, în prima repriză. A fost a doua reuşită pentru romani a englezului transferat de la Chelsea în această vară. 

Afla mai multe despre: radu dragusinserie anapolitorino 

viewscnt
Articole similare