Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Drama prin care a trecut Lucian Filip: "Am mai multe operaţii decât goluri". A marcat după trei ani şi speră la un nou titlu: "Vreau să demonstrez că merit să port acest tricou"

VIDEO | Drama prin care a trecut Lucian Filip: "Am mai multe operaţii decât goluri". A marcat după trei ani şi speră la un nou titlu: "Vreau să demonstrez că merit să port acest tricou"

FCSB

Comentarii

Lucian Filip este cel mai longeviv jucător din lotul lui FCSB, dar accidentările l-au împiedicat de fiecare dată să devină un om de bază. Totuşi, de fiecare dată când a intrat, a făcut o treabă foarte bună, cel mai bun exemplu fiind returul cu Ajax, din Europa League. Aşa s-a întâmplat şi la Ovidiu, acolo unde Filip a înscris golul doi al vicecampioanei.

Filip este la bază mijlocaş central, dar la FCSB a jucat pe mai multe poziţii, fiind un element important datorită polivalenţei sale, mai ales când Nicolae Dică a avut probleme cu fundaşii pe parcursul acestui sezon: "Mă bucur că a venit acest gol. Am legat meciuri atât ca mijlocaş central, cât şi ca fundaş, mi-am găsit forma sportivă şi sper să ajut echipa cât mai mult în următoarele două etape".

În vârstă de 28 de ani, Filip a marcat primul său gol după fix trei ani şi a fost un moment emoţionant pentru el: "A trecut foarte mult timp de la ultima reuşită. Am mai multe... între ghilimele, am mai multe operaţii decât goluri. Mă bucur că a venit şi acest gol, într-un moment important pentru echipă. Şi sper să o fac cât mai des. Sincer, nu mă aşteptam să stau atât de mult timp, dar cred că şi din cauza accidentărilor mi-am prelungit viaţa la Steaua, între ghilimele. Încă nu mi-am spus ultimul cuvânt, vreau să demonstrez în continuare că merit să îmbrac tricoul roş-albastru". Ultimul gol l-a înscris la începutul lunii decembrie, în 2015. 

"Ne-am făcut de râs" 

Mijlocaşul recunoaşte jocul mai puţin bun din partida cu Sepsi, dar susţine că la Ovidiu lucrurile au stat altfel: "Ne-am făcut de râs acolo, dar astăzi cred că am făcut cel mai bun meci din sezon. Îmi doresc, atâta timp cât sunt la Steaua, să câştig cât mai multe trofee".

Afla mai multe despre: lucian filipfcsb 

viewscnt
Articole similare