Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dramatism în sferturile Gold Cup! Duel inedit pentru un loc în marea finală

VIDEO | Dramatism în sferturile Gold Cup! Duel inedit pentru un loc în marea finală
Comentarii

Mexic şi Haiti au reuşit calificarea în semifinalele competiţiei după ce s-au impus în primele două sferturi desfăşurate în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cele două se vor întâlni în penultimul act al Gold Cup.

Mexicanii au câştigat abia la loviturile de departajare confruntarea în faţa Costa Ricăi. Jimenez, vârful lui Wolverhampton, a deschis scorul, apoi centralul le-a dat adversarilor un penalty pentru un fault în afara careului. Bryan Ruiz a transformat şi meciul s-a dus la loviturile de departajare pentru că niciuna dintre echipe nu a mai reuşit să înscrie. Acolo, acelaşi Jimenez a ratat, dar mexicanii s-au impus pentru că adversarii au ratat până la urmă de două ori de la punctul cu var. 

Haiti este surpriza din semifinale. Deşi condusă cu 2-0 după o jumătate de oră de joc, naţionala din Caraibe a reuşit o revenire miraculoasă. Şi cu ajutorul portarului advers Borjan, care a evoluat în trecut şi la FC Vaslui. Acesta a facilitat înscrierea golului prin care adversarii au reintrat în meci. Haiti ajunge din nou în careul de aşi al Gold Cup după 42 de ani. Haitienii au câştigat şi un trofeu pe continent, în 1973, iar un an mai târziu au participat la CM găzduit de Germania. 

Afla mai multe despre: gold cupsferturihaiticanadamexiccosta ricaborjan 

viewscnt
Articole similare