Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dramatism teribil în finala Cupei Portugaliei! Sporting ia trofeul după un ultim act decis la loviturile de departajare

VIDEO | Dramatism teribil în finala Cupei Portugaliei! Sporting ia trofeul după un ultim act decis la loviturile de departajare
Comentarii

Leii au învins rivala FC Porto şi şi-au trecut al doilea trofeu al sezonului, după Cupa Ligii, câştigată după un scenariu similar în urmă cu exact patru luni.

Echipa lui Sergio Conceicao a condus pe tabelă după reuşita din finalul primei reprize a lui Tiquinho, dedicată lui Iker Casillas. Avantajul a rezistat doar cinci minute până la autogolul lui Danilo. Fără reuşite în repriza secundă, Bas Dost a înscris în prelungiri şi totul părea să fie în favoarea lui Sporting. A venit însă golul din ultima fază a lui Felipe care a trimis meciul la loviturile de departajare.

La fel cum s-a întâmplat şi în finala Cupei Ligii atunci când Porto a egalat în minutele suplimentare iar partida s-a decis la loteria penaltyurilor. Şi din nou, la fel ca în ianuarie, Sporting s-a impus şi a luat trofeul, primul după 4 ani. Pepe şi Fernando au ratat de la punctul cu var, după ce Bas Dost făcuse acest lucru în startul seriei de lovituri de la 11m. Astfel Porto rămâne fără trofeu în această stagiune după ce dragonii au ratat titlul, pierdut în faţa marii rivale, Benfica, în urmă cu o săptămână. 

Afla mai multe despre: portosportingcupa portugalieifinală 

viewscnt
Articole similare