Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dramatism total în Dallas Mavericks - Houston Rockets. Un coş de trei puncte la ultima fază, prelungiri şi un deznodământ trist pentru oaspeţi

VIDEO | Dramatism total în Dallas Mavericks - Houston Rockets. Un coş de trei puncte la ultima fază, prelungiri şi un deznodământ trist pentru oaspeţi

NBA

Comentarii

Dallas Mavericks şi Houston Rockets au oferit un meci de totul sau nimic în acest sezon din NBA. S-a ajuns şi la o repriză adiţională de prelungiri, după un coş marcat de trei puncte la ultima fază a timpului regulamentar de joc.

Dallas Mavericks - Houston Rockets 147 - 136. Oaspeţii, out şi din play-in-ul NBA

A fost dramatism total în meciul dintre Dallas Mavericks şi Houston Rockets. Oaspeţii au condus pe toata durata partidei şi au avut un avans şi de 22 de puncte în sfertul al doilea.

Jabari Smith putea duce diferenţa la 5 puncte, cu 8 secunde rămase din meci. A ratat însă două aruncări libere, iar Dallas a trimis partida în prelungiri, după ce Dante Exum a marcat un coş de trei puncte în ultima secundă.

Mavericks au făcut legea în prelungiri şi au câştigat cu 147 la 136. Kyrie Irving a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 48 de puncte. Cealaltă vedetă a lui Dallas, Luka Doncic, a fost şi el într-o zi bună, fiind aproape de un triple double cu 37 de puncte marcate, nouă recuperări şi 12 pase decisive.

Cu această înfrângere, Houston Rockets a ratat orice şansă de a a ajunge în play-in-tournament-ul NBA în actualul sezon.

Rockets ocupă locul 11 în Conferinţa de Vest, cu un bilanţ de 38 de victorii şi 40 de eşecuri, cu patru meciuri rămase de disputat din sezonul regulat. Golden State se află pe poziţia a 10, ultima care asigură prezenţa în play-in-tournament. 

De partea cealaltă, ocupă locul 5, cu 48-30, şi este aproape sigur calificată în playoff-ul NBA din actualul sezon.

Programul transmisiunilor NBA la Orange Sport pentru prima parte a lunii aprilie:

  • 12.04, 2:30 (noaptea de joi spre vineri), Boston Celtics - New York Knicks, Orange Sport 1
  • 14.04, 20:00, NBA 360 - toate cele 15 meciuri din ultima zi a sezonului regulat transmise alternativ, Orange Sport 3
  • după încheierea sezonului regulat, toate cele şase meciuri din Play-In Tournament vor fi transmise integral, după care vom avea aproximativ 20 de meciuri din Playoff, plus Finala NBA integral.
  • pe program este trecuta data calendaristica
  • de cele mai multe ori, meciurile încep la 8-10 minute după ora anunţată în program

Afla mai multe despre: nbadallas maverickshouston rocketsdallasrockets 

viewscnt
Articole similare