Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Dreptate pentru George Floyd!". Sancho, Hakimi şi Marcus Thuram, gesturi de solidaritate faţă de dispariţia lui George Floyd. Reacţia lui Panduru: "Cred că vor fi pedepsiţi!"

VIDEO | "Dreptate pentru George Floyd!". Sancho, Hakimi şi Marcus Thuram, gesturi de solidaritate faţă de dispariţia lui George Floyd. Reacţia lui Panduru: "Cred că vor fi pedepsiţi!"galerie foto

Bundesliga

Comentarii

Marcus Thuram (22 de ani) şi Jadon Sancho (20 de ani), fotbalişti la Borussia Moenchengladbach şi Borussia Dortmund, au făcut gesturi de solidaritate faţă de dispariţia prematură a lui George Floyd, afro-americanul ucis de un poliţist din Minneapolis.

Rivalele din Bundesliga au făcut spectacol şi au umplut porţile adversarelor, iar Thuram şi Sancho n-au uitat drama lui Floyd, imediat după reuşitele lor.

Thuram a reuşit o dublă, iar Sancho un hat-trick în partidele cu Union Berlin (4-1), respectiv Paderborn (6-1), iar la goluri au făcut gesturi de solidaritate faţă de George Floyd.

Dacă Thuram a îngenuncheat exact ca poliţistul care l-a ucis pe George Floyd, Sancho a avut pe sub tricoul de joc un alt tricou cu mesajul "Dreptate pentru George Floyd!".

Basarab Panduru, expert Telekom Sport, a vorbit în direct la TV după meci despre gestul lui Jadon Sancho: ”Eu cred că va fi pedepsit Sancho. Nu au cum să lase nemţii aşa ceva. Mâine dimineaţă vor rezolva problema, pentru că altfel astfel de proteste vor recidiva. Vom vedea ce se va întâmpla, dar eu cred că va fi pedepsit. Thuram şi-a dat seama că dacă face ceva va fi pedepsit şi a ales această modalitate”, a explicat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

George Floyd, ucis de poliţia din Minneapolis!

George Floyd a fost un bărbat afro-american care a murit pe 25 mai 2020, după ce ofiţerul de poliţie Minneapolis, Derek Chauvin, a îngenuncheat pe gâtul lui Floyd timp de cel puţin şapte minute, în timp ce era încătuşat şi întins cu faţa în jos pe drum. Mai mulţi sportiv s-au unit pentru a-i cinsti memoria lui Floyd.

Afla mai multe despre: sanchomarcus thuramgeorge floydbundesliga 

viewscnt
Articole similare