Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Drumul spre "Money in the Bank" a început la Raw. Vezi AICI care sunt primele superstaruri calificate

VIDEO | Drumul spre "Money in the Bank" a început la Raw. Vezi AICI care sunt primele superstaruri calificategalerie foto

Sporturi

Comentarii

"Money in the Bank" este unul dintre cele mai aşteptate PPV-uri din WWE. În acest an, evenimentul va avea loc pe 17 iunie şi va oferi două meciuri cu scări pentru servieta care garantează o şansă la un titlu mondial. Într-un meci, vor intra atât superstaruri din Raw, cât şi superstaruri din SmackDown. Cealaltă partidă va fi destinată întregii divizii feminine din WWE.

Primul superstar care a ocupat unul din cele opt locuri în MITB a fost Braun Strowman. "Monstrul" l-a învins la Raw pe cel care tocmai a semnat prelungirea contractului cu WWE pe încă cinci ani, Kevin Owens.

Al doilea calificat a fost Finn Balor. Acesta a câştigat main event-ul de aseară. Balor s-a impus într-un triple threat din care au mai facut parte Roman Reigns şi Sami Zayn.

Divizia femină are deocamdată o singură calificată în MITB. Ember Moon a produs surpriza şi le-a învins pe Sasha Banks şi pe Ruby Riott.

Acestea nu au fost singurele meciuri de la Raw. Seth Rollins vrea sa demonstreze că este cel mai mare campion Intercontinental din istorie şi îşi pune în joc centura ori de câte ori are ocazia. Aseară, Mojo Rawley a încercat să-i sufle titlul.

Dolph Ziggler şi Drew McIntyre continuă să domine brandul roşu. Cea mai recentă alianţă din Raw nu i-a dat nicio şansă echipei formate din Heath Slater şi Rhyno.

Jinder Mahal vrea şi el un loc în MITB. Indianul nu a reuşit încă să îl convingă pe Kurt Angle că merită un meci de calificare, dar l-a bătut pe Chad Gable.

La Raw a continuat şi conflictul dintre Bobby Roode şi Elias.

În alte două meciuri, campionii Raw Tag Team, Bray Wyatt şi Matt Hardy i-au învins pe Curtis Axel şi Bo Dallas, în timp ce echipa formată din No Way Jose şi Titus Worldwide a suferit o înfrângere în faţa lui Baron Corbin şi a celor din Revival.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wwewrestlingsmackdownraw 

viewscnt
Articole similare