Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Drumul spre "Money in the Bank" trece prin Europa. Vezi AICI care sunt superstarurile calificate la Raw-ul din Londra

VIDEO | Drumul spre "Money in the Bank" trece prin Europa. Vezi AICI care sunt superstarurile calificate la Raw-ul din Londra

Sporturi

Comentarii

WWE este în Europa în această perioadă. Superstarurile companiei lui Vince McMahon au ajuns în Anglia, unde a avut loc şi ultimul Raw. După show-ul din O2 Arena au mai rămas doar două locuri disponibile în meciul diviziei masculine de la "Money in the Bank".

Raw-ul a debutat însă cu un meci pentru titlul Intercontinental. Seth Rollins şi-a propus să devină cel mai bun campion din istorie, iar până acum se ţine de cuvânt. De această dată, "Arhitectul" şi-a apărat titlul în faţa lui Kevin Owens.

A urmat apoi primul meci de calificare pentru MITB. Bobby Roode i-a învins într-un triple threat match pe No Way Jose şi pe fostul deţinător al servietei, Baron Corbin.

Roman Reigns a vrut să obţină o nouă şansă de a se califica la MITB, dar a fost refuzat de Kurt Angle. "The Big Dog" şi-a vărsat astfel nervii pe Jinder Mahal, cel care, săpămâna trecută i-a răpit şansa de participa la PPV-ul din 17 iunie.

În schimb, Kevin Owens a mai primit o şansă. După ce a fost învins de Seth Rollins, KO s-a luptat în main event cu Bobby Lashley şi Elias. Owens a câştigat triple threat-ul şi va participa în ladder match-ul de la MITB.


Fanii din O2 Arena au avut parte şi de calificarea Alexei Bliss în MITB-ul diviziei feminine din WWE. "Zeiţa" li s-a alăturat lui Ember Moon şi lui Charlotte Flair. Alexa a câştigat un triple threat din care au mai făcut parte Mickie James şi  Bayley.

Meciul fetelor de la MITB va avea concurenţă serioasă în Rosemont, Illinois. Ronda Rousey a primit prima ei şansă la titlul Raw Women's. Fosta campioană din UFC o va înfruntă pe deţinătoarea centurii, Nia Jax.

Alte rezultate înregistrate la Raw:
Drew McIntyre şi Dolph Ziggler i-au învins pe Braun Strowman şi pe Finn Balor

The B Team i-au învins pe Breezango

Matt Hardy şi Bray Wyatt i-au învins pe The Revival

 

Afla mai multe despre: rawwrestlingwwekevin owenso2 arena 

viewscnt
Articole similare