Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Duckadam, val de critici după ce a văzut FCSB: "Nu s-au trezit la realitate, au adormit din nou". Se teme de o ruşine istorică

VIDEO | Duckadam, val de critici după ce a văzut FCSB: "Nu s-au trezit la realitate, au adormit din nou". Se teme de o ruşine istorică

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, crede că vechea problemă de la echipa lui Gigi Becali a revenit.

Helmuth Duckadam: "Fiecare a jucat din nou pentru el"

FCSB a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), de echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a treia a Ligii I. În urma partidei, Helmuth Duckadam i-a avertizat pe cei de la FCSB că riscă să trăiască o ruşine istorică, asemănătoare cu cea a lui U Craiova, care a fost eliminată din preliminariile Europa League de Lokomotiv Tbilisi. 

De asemenea, Duckadam a mai susţinut că Gigi Becali ar trebui să mai aducă un fundaş central, în condiţiile în care FCSB îi are pe acel post doar pe George Miron şi Iulian Cristea: 

"Nu s-au trezit la realitate, au adormit din nou. Întotdeauna am spus, de ani de zile spun, în momentul în care jucătorii nu fac o echipă, nu au nici rezultate. S-a văzut la ultimul meci, fiecare a jucat din nou pentru el. Nu au mai jucat pentru echipă şi rezultatul a fost pe tabelă.

(n.r. - Ar trebui să aibă emoţii cu Backla Topola?) Eu zic să ia foarte în serios jocul. Nu cunosc echipa din Serbia, dar ştiu fotbalul sârbesc, care e unul agresiv şi la un moment dat s-ar putea să ai probleme dacă nu joci cum ai început campionatul. Dacă joci ca la ultimul joc, cu Voluntari, s-ar putea să ai probleme şi să-ţi pară rău. A păţit-o Craiova, deci trebuie să fie foarte atenţi. Încă este nevoie de un fundaş central şi cam atât. Şi ceilalţi să joace pentru echipă", a declarat Helmuth Duckadam. 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamfcsb 

viewscnt
Articole similare