Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Duel românesc în Arabia Saudită, a doua zi de Crăciun. Isăilă l-a încurcat pe Răzvan Lucescu în Al Hazem - Al Hilal! Cât s-a terminat partida

VIDEO | Duel românesc în Arabia Saudită, a doua zi de Crăciun. Isăilă l-a încurcat pe Răzvan Lucescu în Al Hazem - Al Hilal! Cât s-a terminat partida

Campionate

Comentarii

Răzvan Lucescu şi Daniel Isăilă, antrenorii români din Arabia Saudită, s-au duelat în meci direct în a doua zi de Crăciun. Al Hilal şi Al Hazem au terminat la egalitate, 1-1, în etapa a 13-a din campionatul saudit.

După prezenţa la Campionatul Mondialul al cluburilor, din Qatar, Al Hilal a revenit în Arabia Saudită pentru meciurile de campionat. Primul stop a fost o deplasare la Al Hazem, echipa antrenată de Daniel Isăilă. "Isă" a reuşti să încurce Al Hialul lui Răzvan Lucescu. S-a terminat 1-1, după ce Mansour Hamzi (53) a deschis scorul, iar Sebastian Giovinco a egalat în prelungiri (90+1).

În urma acestui egal, Al Hilal a rămas pe locul cinci în clasament, cu 21 de puncte, însă echipa lui Răzvan Lucescu are două meciuri mai puţin disputate faţă de liderul Al Nasr Riyadh, care a acumulat 26 de puncte. Al Hazem e pe locul 11, la trei puncte de zona fierbinte a clasamentului, cu 15 puncte strânse în 13 etape.

Răzvan Lucescu o antrenează pe Al Hilal din vara lui 2019, când a venit de la PAOK Salonic. Românul şi-a trecut deja în palmares un trofeu cu saudiţii, după ce a cucerit Liga Campionilor Asiei. Daniel Isăilă se află la cârma lui Al Hazm din iulie 2018. Tehnicianul braşovean a fost secundul lui Răzvan Lucescu la naţionala României.

 



 

 

 

 

Afla mai multe despre: razvan lucescudaniel isailaal hilalal hazemarabia saudita 

viewscnt
Articole similare