Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Duelul care poate decide învingătorea în Fed Cup: "Este ca o finală de Grand Slam". Argumentele pentru o victorie a Simonei

VIDEO | Duelul care poate decide învingătorea în Fed Cup: "Este ca o finală de Grand Slam". Argumentele pentru o victorie a Simonei

Tenis

Comentarii

Halep şi Pliskova vor avea parte de a noua confruntare directă mâine în partida din Fed Cup dintre Cehia şi România.

Până acum românca s-a impus de şase ori, iar cehoaica în două rânduri. Unul dintre aceste succese ale Pliskovei a venit în precedenta întâlnire dintre cele două din Fed Cup. 

"Va fi ca o finală de Grand Slam între ea şi Pliskova, deci va fi foarte important meciul de mâine. Vreau să cred că ne putem califica, cred că ne putem califica, mai ales că Kvitova nu joacă, cred că asta este un avantaj pentru noi" este convins Florin Răducioiu, care le ţine pumnii fetelor lui Segărceanu. 
 
 
Adrian Marcu ştie care este marele avantaj al Simonei în confruntarea celor mai bune jucătoare ale fiecărei echipe. 
 
"Este o partidă foarte dificilă, atât pentru Simona, cât şi pentru Pliskova. Dar eu cred că Simona are un mic ascendent în faţa Pliskovei, pentru că are multe meciuri câştigate. Şi, în principiu, îi place mai mult Simonei cum joacă Pliskova, decât Pliskovei cum joacă Simonei. Cred că, aşa cum o ştim noi, foarte hotărâtă şi foarte ambiţioasă pe Simona, va câştiga acest meci" este încrezător fostul ei antrenor. 
 
 
Meciul dintre Halep şi Pliskova poate aduce schimbări şi pentru a patra confruntare a întâlniiri de la Ostrava. Florin Segărceanu nu a decis încă nimic. 
 
"În momentul de faţă nu mă gândesc la acest lucru, mai avem timp. O să mergem împreună la masă, o să mai stăm de vorbă... În primul rând, trebuie să pregătim primul meci. Este meciul Simonei, după aceea mai vedem" spune căpitanul nejucător al României.  
 

 

Afla mai multe despre: haleppliskovafed cuprăducioiuadrian marcu 

viewscnt
Articole similare