Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dulca, foarte supărat pe jucătorii săi după al doilea eşec în trei etape: "Nu poţi să greşeşti în halul ăsta" Antrenorul cere întăriri

VIDEO | Dulca, foarte supărat pe jucătorii săi după al doilea eşec în trei etape: "Nu poţi să greşeşti în halul ăsta"  Antrenorul cere întăriri

U Cluj

Comentarii

Debutul de sezon al şepcilor roşii seamănă foarte mult cu cel din stagiunea trecută. Astfel, la fel ca în 2018, ardelenii au pierdut primele două partide jucate pe teren străin în campionat.

După ce a fost învinsă de nou-promovata CSM Reşiţa, Universitatea a pierdut şi la Piteşti, iar înfrângerea a declanşat furia lui Cristi Dulca.
 
"Nu poţi să greşeşti în halul ăsta la nivelul, la valoarea şi la cerinţele pe care le avem. Am fost nevoit să îl bag pe Gavra, am încercat să dăm gol, nu am reuşit... până la urmă, ultimele minute au fost o luptă surdă, cu multe, multe greşeli, ceea ce nu îmi explic. Îmi pare rău că am pierdut aceste trei puncte, nu meritam din punctul meu de vedere. Ştiam că întâlnim o echipă foarte bună, organizată, dar încă o dată, am pierdut pe greşelile noastre" a declarat tehnicianul care a revenit în această vară la U Cluj. 
 
Sezonul trecut, alb-negrii au pierdut primele trei deplasări ale stagiunii de Liga 2. Unul dintre eşecuri a fost suferit chiar la Piteşti. 
 
"Campionatul este lung, am văzut o îmbunătăţire la jocul nostru, sper să nu mai repetăm greşelile pe care le-am făcut în acest joc. Cu siguranţă ne mai trebuie un atacant şi un fundaş. Vedem ce putem face zilele următoare" a completat Dulca. 
 

Afla mai multe despre: u clujdulcaeşecurideplasare 

viewscnt
Articole similare