Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dumanska şi Florica şi-au schimbat meseria! Telekom Sport le-a întins o mână de ajutor :)

VIDEO | Dumanska şi Florica şi-au schimbat meseria! Telekom Sport le-a întins o mână de ajutor :)

Handbal

Comentarii

SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat derby-ul cu CSM Bucureşti, iar la final, handbalistele campioane nu şi-au ascuns satisfacţia. Iulia Dumanska şi Cristina Florica au fost cele mai fericite. Au acceptat şi provocarea Telekom Sport şi s-au reprofilat pentru câteva minute.

Handbalistele de la Râmnicu Vâlcea au un parcurs perfect în campionat, unde au reuşit să câştige toate cele cinci meciuri jucate până acum. Cea mai frumoasă victorie a fost însă, fără îndoială, cea obţinută în faţa rivalelor de la CSM Bucureşti. La finalul meciului, două dintre cele mai bune handbaliste ale vâlcencelor, Iulia Dumanska şi Cristina Florica, şi-au arătat bucuria într-un mod inedit. 

Dumanska a luat microfonul Telekom Sport şi i-a luat un interviu colegei sale. Ce a ieşit vedeţi în materialul video de mai jos. 

(Yulia Dumanska)
Bună ziua! Mă numesc Yulia Dumanska, sunt jucătoare la SCM Rm Vâlcea. Azi suntem foarte fericite pentru că am reuşit să câştigăm încă un meci în campionatul României, în Liga Florilor. Alături de mine am pe colega mea Cristina Elena Florica. 
 
(Cristina Florica)
Julie, am eu o întrebare. Cum a fost atmosfera? Spune-le omaneilor, cum a fost atmosfera din sală?
 
(Yulia Dumanska)
Atmosfera a fost minunată. Sala fost plină, vă mulţumim mult pentru susţinere, sunteţi foarte importanţi pentru noi. Crisule, cum te simţi după meci? A fost un meci cu emoţii foarte mari?
 
(Cristina Florica)
A fost un meci de vis, vreau să le tramsit suporterilor noştri că le mulţumim din tot sufletul că sunt alături de noi la fiecare meci. Chiar dacă este acasă sau în deplsare. Vreau să vă tranmsitem că sunteţi minunaţi. 
 
(Yulia Dumanska) Vă iubim. Mulţumim frumos! 
 
 
 

Afla mai multe despre: dumanskafloricaramnicu valceacsm 

viewscnt
Articole similare