Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Dumitru Cardoso a marcat din nou în Liga 1, dar are alt motiv de bucurie: "Asta este cel mai important"

VIDEO | Dumitru Cardoso a marcat din nou în Liga 1, dar are alt motiv de bucurie: "Asta este cel mai important"
Comentarii

Dumitru Cardoso a marcat al doilea gol al celor de la Gaz Metan Mediaş în meciul cu Academica Clinceni şi a ajuns la a patra reuşită de când a venit în Liga 1.

"Cel mai important că a câştigat echipa, a fost un meci greu, în care trebuia să câştigăm şi asta este cel mai important. A fost o perioadă foarte rgea pentru echipă, dar ne-am strâns şi a venit victoria şi ne bucurăm de asta", a declarat Cardoso la super flash interviul de la finalul partidei. 

La meciul cu Clinceni, jucătorii de la Gaz Metan nu l-au avut pe Edward Iordănescu pe banca tehnică, fiind suspendant. Tehnicianul a stat la lojă şi a fost tot timpul pe telefon, oferind cel mai probabil indicaţii secunzilor săi. Cu toate acestea, fotbaliştii i-au simţit lipsa: "E diferit, dar am pregătit bine meciul ăsta, ştiam că e o echipă care se închide bine şi nu a fost uşor, s-a văzut azi".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe