Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dumitru Cardoso, dezamăgit de prestaţia echipei sale în meciul cu FCSB. "Nu avem nicio scuză. Am jucat cu nişte copii"

VIDEO | Dumitru Cardoso, dezamăgit de prestaţia echipei sale în meciul cu FCSB. "Nu avem nicio scuză. Am jucat cu nişte copii"

Fotbal

Comentarii

Gaz Metan a pierdut duelul cu FCSB, scor 0-1, sâmbătă seară, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1.

Atacantul italian de origine română, Dumitru Cardoso, a declarat că atât el, cât şi colegii săi, nu au nicio scuză pentru faptul că au pierdut partida cu FCSB, ţinând cont de faptul că au înfruntat o formaţie a cărei medie de vârstă abia a depăşit 20 de ani. Cardoso a recunoscut că şi-ar dori un transfer în vară, însă va lua o decizie după ultima etapă din Liga 1.

"Trebuie să mergem inainte şi să ne gândim la sezonul viitor. Am incercat. Am stat o lună cu suspendarea şi a fost greu să îmi menţin tonusul. Am pierdut, trebuie să mergem inainte. E greu fără niciun obiectiv, dar trebuie să fim profesionişti. Clubul trece printr-un moment greu, dar trebuie să privim înainte şi să fim uniţi. Astăzi nu avem scuze, cu tot respectul, dar am jucat cu nişte copii. Nu ai prea multe scuze. Viitorul meu, nu ştiu? Vedem. Mai am un an de contract, dar vedem. Înainte de pandemie aveam oferte, dar acum nu am vorbit cu agentul meu. Nu ştiu, mai avem un meci şi vedem apoi. Trebuie să fiu profesionist până la capăt", a declarat Cardoso, după meciul cu FCSB.

Dumitru Cardoso a ajuns la Gaz Metan în vara anului 2019, iar in acel punct a marcat 5 goluri în 28 de partide, fiind unul dintre cei mai tehnici atacanţi din campionatul României.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare