Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dunărea Călăraşi - CFR Cluj 0-0. Campioana nu reuşeşte să iasă din criză, în ciuda schimbării de antrenor

VIDEO | Dunărea Călăraşi - CFR Cluj 0-0. Campioana nu reuşeşte să iasă din criză, în ciuda schimbării de antrenorgalerie foto

Superliga

Comentarii

Campioana CFR Cluj a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu nou-promovata Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a doua a Ligii I, primul pentru tehnicianul Antonio Conceicao în al treilea său mandat la gruparea clujeană.

Antrenorul portughez a schimbat sistemul de joc, dar nu şi jocul formaţiei ardelene. Campioana a fost lipsită din nou de idei pe faza ofensivă şi a ajuns la trei meciuri fără victorie.

Pentru CFR urmează meciul retur cu Mamo, din cea de-a doua manşă a turului al doilea din Liga Campionilor. Partida se va disputa miercuri, de la 20:15, în Suedia.

VIDEO | Dunărea Călăraşi - CFR 0-0

Echipele de start:

Dunărea Călăraşi: Straton - Gligorov, Şandru, Dobrosavlevici, Ispas - Monroy, Puşcaş (Cucu ’78) - Missi Mezu (Honciu), Simion (Drăghiceanu ’59), Kanda - V. Alexandru. Antrenor: Dan Alexa

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Ioniţă (Păun ‘61), Djokovic, Culio – Deac (Mailat 80'), Ţucudean, Omrani. Antrenor: Antonio Conceicao


Min. 76: Şut bun al lui Kanda, de la aproximativ 25 de metri, dar Arlauskis este atent şi reţine mingea.

Min. 63: Fază superbă creată de Omrani, dar şutul atacantul francez nu este pe măsură, iar Straton scoate în corner.

Min. 46: A început repriza secundă!

PAUZĂ la Călăraşi!

Min. 40: Bară CFR! Omrani trimite în transversală, din interiorul careului. Imensă ocazie pentru campioana en titre.

Min. 33: Pericol la poarta Dunării Călăraşi. Omrani preia superb în careu, dar finalizează slab, din cădere, iar Straton reţine fără probleme.

Min. 5: Ocazie incredibilă ratată de gazde. Kanda a pătruns în flancul stâng şi a centrat perfect în faţa porţii pentru Missi Mezu, dar atacantul gabonez luftat.

Min. 1: Fluier de start pe stadionul din Călăraşi!

UPDATE 16:45 | Stadionul din Călăraşi a fost inundat din cauza ploii. În această după-amiază, la Călăraşi a plouat torenţial timp de 45 de minute, iar stadionul a fost afectat serios. Momentan, jucătorii nu pot să iasă să inspecteze gazonul, care a avut, de asemenea, de suferit. În această vară, stadionul din Călăraşi a trecut printr-un proces de renovare pentru a fi omologat pentru Liga 1.


La prima apariţie pe prima scenă a fotbalului românesc, Dunărea Călăraşi a produs o mare surpriză. În prima etapă, echipa pregătită de Dan Alexa Viitorul a învins Viitorul chiar la ea acasă, scor 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Georgian Honciu, în minutul 5, direct din lovitură liberă.

CFR Cluj traversează, în schimb, o perioadă dificilă. Succesorul lui Dan Petrescu, Edward Iordănescu, a fost schimbat de portughezul Antonio Conceicao, după doar trei meciuri pe banca tehnică a echipei ardelene - o victorie cu Craiova în Supercupă, scor 1-0, o remiză cu FC Botoşani în prima rundă, scor 1-1, şi o înfrângere cu Malmo, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, scor 0-1. În precedentele două mandate, în 2009 şi în sezonul 2015-2016, Conceicao a câştigat trei trofee cu CFR Cluj, Supercupa şi Cupa României în două rânduri, 2009 şi 2016.

Afla mai multe despre: cfrliga 1calarasi 

viewscnt
Articole similare