Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dunărea Călăraşi - Gaz Metan 0-1. A fost festivalul ratărilor la Călăraşi. Oaspeţii au marcat în ultimele minute. Gabi Iancu, eliminat

VIDEO | Dunărea Călăraşi - Gaz Metan 0-1. A fost festivalul ratărilor la Călăraşi. Oaspeţii au marcat în ultimele minute. Gabi Iancu, eliminat

Superliga

Comentarii

Într-un meci din runda cu numărul 13 din play-out, Gaz Metan Mediaş a învins, în deplasare, Dunărea Călăraşi, scor 1-0.

Yazalde a fost eroul lui Gaz Metan la Călăraşi. Portughezul a marcat golul cu care echipa sa a învins-o pe Dunărea şi s-a distanţat la trei puncte în fruntea play-off-ului.

Până la reuşita din minutul 87 a fost asalt la poarta gazdelor. Prima repriză a fost un duel între Caiado şi Straton. Portughezul a deschis seria ratărilor în minutul 5. Duelul s-a repetat şi la jumătatea primei ore de joc. Portarul a avut câştig de pauză şi înaintea pauzei.

Actul secund a început în aceeaşi manieră. dar echipa lui Alexa a mai scăpat odată de gol. Până la deschiderea scorului, bara l-a protejat iar pe Straton.

Călărăşenii au terminat meciul în inferioritate numerică. Iancu a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Dunărea - Gaz Metan s-a încheiat 0-1.


VIDEO | Dunărea - Gaz Metan 0-1
A marcat: Yazalde 87'

ECHIPELE PROBABILE
Dunărea: Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - G. Enache, G. Simion, G. Honciu, D. Benzar - G. Iancu, Ammari
Antrenor: Dan Alexa

Gaz Metan: Pleşca - V. Creţu, Micael, I. Larie, Buşu - Ivanov, L. Aurelio - D. Olaru, Caiado, Ely Fernandes - Rondon
Antrenor: Edward Iordănescu

Min. 87: GOOOL Mediaş! Yazalde marchează şi, în mare parte, asigură victoria oaspeţilor. 

Min. 77: Eliminare Dunărea! Gabi Iancu primeşte al doilea cartonaş galben şi totodată pe cel roşu după o intrare care nu îşi avea locul, în terenul advers. 

Min. 71: Imensă ocazie! Rondon trece din nou pe lângă deschiderea scorului. Trimite cu capul în bară. 

Min. 53: Ocazie imensă Mediaş! Rondon a trimis cu capul din careu, iar Straton a avut o intervenţie cu piciorul, într-un mod similar ca portarii de la handbal.

Min. 34: Ocazie Mediaş! Mendy este din nou prins pe pas greşit, dar voleul lui Fernandes trece peste vinclul porţii lui Straton. 

Min. 30: Ocazie Mediaş! Greşeală uriaşă în apărarea celor de la Dunărea, dar la fel de uriaşă a fost şi ratarea lui Caiado. 

Min. 28: Georgian Honciu nu mai poate continua şi este schimbat cu Alexandru Bourceanu. 

Min. 6: Ocazie Mediaş! Dublă şansă pentru oaspeţi. Ely Fernandes a ratat singur cu portarul, iar apoi medieşenii nu au putut să trimită mingea în poartă. 

A început meciul. 


Dunărea Călăraşi a ajuns din nou pe loc de baraj după ce etapa trecută a învins-o pe Concordia Chiajna şi le-a pecetluit parctic soarta ilfovenilor. Acum, echipa lui Alexa joacă din nou în faţa propriiilor suporteri pentru ultima oară în acest play-out. O va întâlni pe Gaz Metan, cea care după victoria cu FC Voluntari este acum lider, la egalitate de puncte cu Dinamo. Dunărea are 25 de puncte şi este la două lungimi în spatele celor de la Voluntari, aflaţi acum pe o poziţie care să le permită menţinerea în prima divizie. 

  • LIVE VIDEO | Dunărea Călăraşi - Gaz Metan, duminică, 18:00, Telekom Sport 3

De asemenea, Bourceanu şi coechipierii lui au un punct peste Hermannstadt în condiţiile în care vor întâlni runda viitoare formaţia sibiană într-o adevărată finală pentru supravieţuire. Echipa lui Edi Iordănescu a pierdut ultimele două meciuri jucate în deplasare în acest sezon, cu Dinamo şi FC Botoşani şi cu siguranţă se gândesc să obţină primul succes în stagiunea actaulă în faţa adversarei de astăzi. Precedentele trei partide directe s-au încheiat cu acelaşi scor 0-0. 

Afla mai multe despre: dunărea călăraşigaz metan 

viewscnt
Articole similare