Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dunărea Călăraşi, victorie clară cu Poli Iaşi! Alexandru cel Mare. Pasă decisivă şi gol de generic pentru vârful lui Alexa

VIDEO | Dunărea Călăraşi, victorie clară cu Poli Iaşi! Alexandru cel Mare. Pasă decisivă şi gol de generic pentru vârful lui Alexa

Superliga

Comentarii

Dunărea Călăraşi a câştigat cu 2-0 meciul cu Politehnica Iaşi, iar trupa lui Dan Alexa a urcat până pe poziţia a 4-a în Liga I. Valentin Alexandru a fost eroul gazdelor, cu un gol senzaţional şi o pasă decisivă pentru Kanda.

După un început de meci modest, în care cele două echipe s-au anihilat reciproc, au început să vină şi ocaziile la Călăraşi. Mihalache iroseşte deschiderea scorului pentru ieşeni, cu o lovitură de cap puţin peste poarta lui Straton.

Răspunsul gazdelor a venit câteva minute mai târziu, când Ndiaye, rămas singur cu Rusu după gafa aceluiaşi Mihalache, nu reuşeşte să-l învingă pe goalkeeperul oaspeţilor.

Deschiderea de scor a venit în minutul 56, când Valentin Alexandru a reuşit să marcheze un gol absolut fabulos! Atacantul a trimis mingea direct în vinclu, lâsându-l spectator pe Rusu. Acelaşi Alexandru a fost decisiv şi în minutul 79, când l-a lăsat pe Kanda singur cu poarta goală.

Dunărea s-a impus cu 2-0 şi a acumulat nouă puncte după şase runde. Formaţia lui Dan Alexa ocupă, cel puţin pentru moment, poziţia a patra în Liga I. De cealaltă parte, Iaşiul lui Stoican a ajuns la a 3-a înfrângere stagională şi a căzut pe poziţia a 13-a.

LIVE VIDEO | Dunărea Călăraşi - Poli Iaşi 2-0 (Alexandru 56, Kanda 79)

Echipele de start:

Dunărea Călăraşi: C. Straton - Gligorov, Balaur, Dobrosavlevici, D. Ispas - Cr. Puşcas. G. Simion, S. Pană - Kanda, Keita, Ndiaye
Rezerve: C. Lungu - Mendy, L. Marinescu, N. Cârnaţ, Cucu, Kouakou
Antrenor: Dan Alexa

Poli Iaşi: D. Rusu - L. Rus, O. Mihalache, C. Frăsinescu, Sin - Arias Gallego, Cionac, Chelaru, Pîrvulescu - Flores Knowles, A. Cristea
Rezerve: A. Cobrea - Panţîru, M. Mihăescu, P. Petre, A. Zaharia, Mimoun, Bosoi
Antrenor: Flavius Stoican

Min. 79: GOOOOOL DUNĂREA! Kanda majorează avantajul pentru echipa lui Dan Alexa.

Min. 56: GOOOOOL DUNĂREA! Valentin Alexandru marchează un gol genial şi călărăşenii sunt în avantaj!

Min. 45: ROŞU PENTRU IAŞI! Cioinac vede al doilea galben şi este eliminat.

Min. 36: Ndiaye rămâne singur cu Rusu, dar trage prost şi portarul ieşenilor respinge.

Min. 34: Ocazie mare pentru Iaşi! Mihalache ratează o ocazie incredibilă.

Min. 31: Şansă bună de gol pentru Dunărea Călăraşi.

Min. 15: Un prim sfert de oră liniştit la Călăraşi. Nicio ocazie clară de gol.

Min. 1: A început partida

Înaintea acestei partide, cele două echipe se află în partea inferioară a clasamentului. Dunărea Călăraşi a adunat şase puncte până acum şi ocupă locul 11, în timp ce Poli Iaşi se află pe penultima poziţie, a 13-a, cu cinci puncte.

După un start dezamăgitor de campionat, echipa pregătită de Flavius Stoican este în revenire de formă, iar în etapa trecută a câştigat derby-ul cu FC Botoşani, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, Dunărea Călăraşi vine după o remiză contra Astrei, în deplasare, meci în care formaţia antrenată de Dan Alexa a evoluat o bună bucată de timp cu doi jucători în plus.

LIVE VIDEO | Dunărea Călăraşi - Poli Iaşi, de la 18:00, la Telekom Sport

Echipele probabile:

Călăraşi: Straton - Gligorov, Balaur, Dobrosavlevici, Ispas - Puşcaş, Simion, Pană - Kanda, Mediop, Munteanu

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Mihalache, Frăsinescu, Panţîru - Cioinac, Mihăescu - Rus, Dylan Flores, Sin - Cristea 

Afla mai multe despre: cristeaiasicalarasi 

viewscnt
Articole similare