Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dunărea - Dinamo 0-0. Meci cu multe ocazii, dar fără goluri la Călăraşi. Criza "câinilor" continuă şi după ratarea play-off-ului

VIDEO | Dunărea - Dinamo 0-0. Meci cu multe ocazii, dar fără goluri la Călăraşi. Criza "câinilor" continuă şi după ratarea play-off-ului

Superliga

Comentarii

Formaţia Dinamo a remizat, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii 1. La această partidă nu s-a acordat niciun cartonaş galben.

A fost spectacol la Călăraşi în primul meci al zilei. Dunărea şi Dinamo s-au întrecut în ratări şi meciul s-a terminat aşa cum a început, 0-0. Mediop a ratat cele mai mare ocazii ale gazdelor, în timp ce de la dinamovişti au ieşit la rampă Jaadi şi golgheterul Montini. Graţie acestui rezultat, Dunărea rămâne neînvinsă în 2019. O va reîntâlni pe Dinamo în play out-ul Ligii 1.

LIVE VIDEO | Dunărea Călăraşi - Dinamo 0-0

Echipele de start:

Dunărea: Calancea - Vlădoiu, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - Ammari, Bourceanu, Honciu (Keyta 70), D. Benzar (Mapuku 60) - Mediop, Souda (G. Simion 46)
Rezerve: Straton, Ben Djemia, Keyta, G. Iancu, Mapuku, V. Munteanu
Antrenor: Dan Alexa

Dinamo: Muţiu - Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Aliji - Zenke (N'Diaye 46 / N. Jaadi 87), Filip, Nistor, R. Jaadi - Montini - Papazoglou (Popa 63)
Rezerve: McDermott, D. Popa, I. Şerban, Mustoe, N. Jaadi, G. Creţu
Antrenor: Mircea Rednic


Final.

Min. 79: Şansă imensă pentru Dinamo. Mattia Montini periculos din unghi, dar Calancea parează excelent cu piciorul.

Min. 58: Ocazie Dinamo. Reda Jaadi trimite în blocaj, iar mingea trece puţin pe deasupra porţii lui Calancea. Totul a plecat de la o eroare colectivă a celor de la Călăraşi.

Min. 54: Reda Jaadi, cel mai activ jucător al câinilor, pătrunde în dreapta şi şutează din afara careului la colţul scurt, dar Calancea se întinde şi scoate în corner.

Min. 46: Se reia meciul. La pauză, N'Diaye a intrat în locul lui Zenke la Dinamo. Dincolo, Souda i-a lăsat locul lui Simion.

Pauză.

Min. 39: Şansă imensă şi pentru gazde. Mediop îşi face loc printre dinamovişti, la marginea careului şi şutează, însă mingea se duce fix în direcţia lui Muţiu, care parează.

Min. 36: Nistor şutează fără preluare, din dreapta, dar mingea trimisă de căpitanul dinamoviştilor trece pe lângă poarta lui Calancea, fără să-i dea emoţii goalkeeper-ului Dunării Călăraşi.

Min. 29: Încă o ocazie mare pentru Dinamo. Montini îl întoarce pe toate feţele pe Mendy, apoi şutează la colţul scurt, iar Calancea respinge în corner.

Min. 24: Ocazie imensă pentru Dinamo. Reda Jaadi este la un pas să deschidă scorul, din pasa lui Montini, dar un jucător al gazdelor scoate in extremis de pe linia porţii.

Min. 14: Ocazie Dunărea Călăraşi. Mediop şutează cu stângul, din unghi, dar Muţiu reţine fără probleme.

Min. 10: Montini are o şansă bună, în stânga, dar se complică şi şutează lamentabil, încercarea sa transformându-se într-o pasă la un coechipier.

Min. 1: A început partida de la Călăraşi.


Înfrângerea cu Botoşani i-a făcut pe elevii lui Rednic să rateze matematic calificarea în play-off, iar acum roş-albii se concentrează pe ultima parte a sezonului cu un singur gând: construirea unei echipe capabilă să se bată la titlu în sezonul 2019-2020.

Dunărea Călăraşi - Dinamo, meci cu miză în lupta din subsol

Dinamo e la doar şase puncte de locul care duce la baraj, care s-ar transforma în trei după înjumătăţirea punctelor odată cu intrarea în play-out, dar Rednic nici nu vrea să audă cuvântul "retrogradare".

"Câinii" sunt convinşi că rolul lor va fi doar unul de "arbitru" în lupta din subsol, iar meciul cu Dunărea Călăraşi e unul extrem de important.

Trupa lui Dan Alexa ocupă locul 12 în Liga 1 (de baraj), cu 22 de puncte, la patru peste Concordia Chiajna şi cinci peste Voluntari, cele două echipe având meci direct în această etapă.

Dunărenii sunt neînvinşi în 2019 şi vor să-şi continue forma bună în faţa lui Dinamo. Obiectivul fixat de Alexa pentru Bourceanu & Co este victoria, dar Dunărea s-ar mulţumi cu siguranţă şi cu un punct.

Unde se televizează meciul Dunărea Călăraşi - Dinamo

Partida dintre Dunărea şi Dinamo va putea fi urmărită în direct pe Telekom Sport 1, duminică, 24 februarie, de la ora 14:00.

Cele mai importante faze şi golurile vor fi disponibile în timp real şi pe www.telekomsport.ro, în acest articol.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare