Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | După FCSB, FC Voluntari înfruntă şi pe Dinamo. "Echipa a arătat bine, am încredere în jucători". Partida are loc duminică, de la ora 17, pe Telekom Sport 1

VIDEO | După FCSB, FC Voluntari înfruntă şi pe Dinamo. "Echipa a arătat bine, am încredere în jucători". Partida are loc duminică, de la ora 17, pe Telekom Sport 1

Fotbal

Comentarii

Continuă seria meciurilor dificile pentru FC Voluntari. După restanţa cu FCSB, formaţia antrenată de Mihai Teja va da piept cu Dinamo Bucureşti, acasă, duminică, de la ora 17. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport1.

FC Voluntari a făcut o figură frumoasă, joi, în partida restantă cu FCSB. Chiar dacă a fost învinsă cu 1-2, a arătat că este o echipă mult mai puternică decât cea din tur, când aduna înfrângere după înfrângere. Jocul bun a născut speranţă în tabăra ilfovenilor, iar încrederea a atins cote înalte.
 
"Ne aşteaptă un meci greu, avem 3 zile şi am jucat cu FCSB şi mâine jucăm cu Dinamo. Nu este uşor pentru noi, vineri după jucăm la Târgovişte, e un program încărcat, dar în primele două etape, echipa a arătat bine, am încredere în băieţi şi sper ca mâine să luăm puncte", a declarat Mihai Teja, antrenorul celor de la FC Voluntari.
 
 
Fundaşul central Alexandru Paşcanu este una dintre noutăţile celor de la FC Voluntari. Jucătorul a recunoscut care este cel mai periculos adversar pe care îl va înfrunta duminică.
 
 
"Au mai mulţi jucători de calitate, cum e Sorescu. E într-o formă foarte bună, are o viteză bună, e un jucător periculos. Ricci, Balon, care îi cunosc de la tineret, jucători foarte buni cu calităţi bune. Când începe meciul, nu mai ţii cont de nimic", a declarat şi jucătorul adus împrumut de la CFR Cluj.
 
În clasamentul Ligii l, Dinamo este pe locul 8, cu 31 de puncte, în timp ce FC Voluntari este ultima, pe locul 14, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: fc voluntari 

viewscnt
Articole similare