Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | După o lună în tribună, Dan Petrescu îi dă dreptate lui Gigi Becali: "Se vede mai bine meciul de acolo"

VIDEO | După o lună în tribună, Dan Petrescu îi dă dreptate lui Gigi Becali: "Se vede mai bine meciul de acolo"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul CFR-ului a revenit pe bancă după ce a fost suspendat 4 etape de către comisiile FRF. Dar Petrescu a găsit şi partea plină a paharului pentru perioada petrecută în tribună.

La fel ca Gigi Becali care spusese că nu i-ar plăcea să stea pe bancă pentru că vede mai bine meciul de la oficială, Dan Petrescu şi-a dat şi el seama de acest lucru după ce a fost penalizat de forul de la Casa Fotbalului. 
 
"Mie îmi place mai mult în tribună, sincer. Dar după aia mi se spune că jucătorii au nevoie să fiu acolo. Mă simt mai bine pentru că văd meciul calm şi văd tot terenul, îmi dau seama mai bine de greşeli. Ideal aşa ar fi pentru mine, aşa făcea şi antrenorul meu de la Southampton, Strahan. Nu ştiu cum e mai bine, e o balanţă, ar fi bine să fiu şi sus şi jos" a spus antrenorul campioanei. 
 
 
Înainte să îl numească pe Bogdan Vintilă principal, finanţatorul vicecampioanei argumenta motivul pentru care nu coboară chiar el în iarbă. 
 
“Dacă vreau să stau pe bancă, o fac, dar nu vreau. Eu fac ce-mi place, dar asta nu-mi place. Nu văd bine de jos, nu pot să fac schimbările de jos”,  spunea la vremea respectivă Gigi Becali.

 

Afla mai multe despre: clujdan petrescususpendaretribunăbancăgigi becali 

viewscnt
Articole similare