Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | După prima victorie în Liga Campionilor vâlcencele visează frumos: "Sper să fim de neoprit" Care ar fi secretul victoriei la Brest

VIDEO | După prima victorie în Liga Campionilor vâlcencele visează frumos: "Sper să fim de neoprit" Care ar fi secretul victoriei la Brest

Handbal

Comentarii

SCM Râmnicu Vâlcea joacă împotriva franţuzoaicelor în etapa a doua a grupelor competiţiei după ce la debut le-a bătut pe nemţoaicele de la Bietigheim, scor 34-27.

La o săptămână distanţă de întâlnirea cu nemţoaicele, echipa lui Florentin Pera întâlneşte locul 3 din Franţa în sezonul trecut.
 
"Brest este una dintre cele mai puternice echipe în acest moment din Europa, are un buget de peste 5 milioane de euro, are în componenţă jucătoare cu foarte multă experienţă şi valoare de Liga Campionilor. Au obţinut un rezultat mare la Buducnost, o surpriză dacă este să luăm în calcul cele două echipe, însă noi nu avem nimic de pierdut, ne-am propus să ne câştigăm meciurile de acasă şi bineînţeles în deplasare facem tot ce depinde de noi pentru a obţine puncte. Ar fi extraordinar să ne calificăm şi bineînţeles să mergem şi cu puncte. Noi suntem în primul an în Liga Campionilor, după o pauză de aproape 7 ani de zile, suntem în reconstrucţie, suntem pe drumul cel bun, trebuie să luăm lucrurile treptat, fiecare meci pas cu pas, să tratăm cu maximă seriozitate şi atenţie, să avem evoluţii constant bune iar în următorul sezon, cu câteva achiziţii importante putem să sperăm la mai mult" a declarat antrenorul Florentin Pera. 
 
  • LIVE VIDEO | Brest - SCM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, ora 20:00, Telekom Sport 3
 
Cristina Florică a reuşit două goluri împotriva lui Bietigheim, dar promite că va reuşi mult mai multe în această deplasare. 
 
"Eu aşa sper, să fim de neoprit. Dacă Dumnezeu ne ţine sămătoase şi condiţia noastră fizică, pentru că o să avem foarte multe meciuri, o să fie bună, o să menţinem aceeaşi linie, cred că o să fim de neoprit. Jucăm la Brest, este un meci destul de greu, am văzut ce joacă, o echipă foarte bună, foarte puternică dar cred că şi noi avem o echipă bună şi putem să facem faţă" a declarat şi handbalista campioanei României. 
 
 
 

"Brest este una dintre cele mai puternice echipe în acest moment din Europa, are un buget de peste 5 milioane de euro, are în componenţă jucătoare cu foarte multă experienţă şi valoare de Liga Campionilor. Au obţinut un rezultat mare la Buducnost, o surpriză dacă este să luăm în calcul cele două echipe, însă noi nu avem nimic de pierdut, ne-am propus să ne câştigăm meciurile de acasă şi bineînţeles în deplasare facem tot ce depinde de noi pentru a obţine puncte. Ar fi extraordinar să ne calificăm şi bineînţeles să mergem şi cu puncte. Noi suntem în primul an în Liga Campionilor, după o pauză de aproape 7 ani de zile, suntem în reconstrucţie, suntem pe drumul cel bun, trebuie să luăm lucrurile treptat, fiecare meci pas cu pas, să tratăm cu maximă seriozitate şi atenţie, să avem evoluţii constant bune iar în următorul sezon, cu câteva achiziţii importante putem să sperăm la mai mult"

Afla mai multe despre: liga campionilorscm râmnicu vâlceabrestflorentin pera 

viewscnt
Articole similare