Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | După trei remize în meciurile amicale, Teja recunoaşte: ”La construcţie, mai avem mult de lucrat”. Ce spune antrenorul FCSB despre transferul lui Paşcanu

VIDEO | După trei remize în meciurile amicale, Teja recunoaşte: ”La construcţie, mai avem mult de lucrat”. Ce spune antrenorul FCSB despre transferul lui Paşcanu

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a susţinut astăzi o conferinţă de presă în Spania, acolo unde a vorbit despre actualitatea de la echipa pe care a preluat-o în urmă cu două săptămâni. Noul tehnician al FCSB este mulţumit atât de implicarea jucătorilor, cât şi de transferurile efectuate în această perioada de gruparea roş-albastră.

Trei remize a bifat Mihai Teja în cantonamentul din Spania. FCSB a remizat cu FC Luzern (0-0), Shanghai Shenhua (2-2) şi Dinamo Kiev (1-1), dar rezultatele nu-l descurajează pe noul tehnician al roş-albaştrilor: ”Chiar dacă nu am câştigat, îmi doream în aceste amicale să văd anumite lucruri, atât din punct de vedere fizic, cât şi pshic sau tehnico-tactic. Eu sunt sigur că lucrurile vor arăta foarte bine pe viitor. Băieţii au acumulat informaţii multe în această perioadă şi au răspuns foarte bine. Filozofia mea de joc. Cum gândesc eu şi încerc uşor, uşor să îi fac să înţeleagă pe ideea mea de joc. Ne-am dori să câştigăm fiecare meci dar nu este uşor, şi cu o stare de oboseală, eu sunt sigur că lucrurile vor arăta foarte binea spus Teja în conferinţa de presă susţinută joi. Există totuşi ceva care nu-l mulţumeşte momentan pe antrenorul FCSB-ului: ”Pe faza de construcţie mai este de lucrat, aici nu sunt mulţumit”

Adrian Stoian, Florentin Matei şi Ioan Hora sunt achiziţiile iernii pentru formaţia vicecampioană. Ultimul a şi marcat în amicalul cu Dinamo Kiev, chiar la debutul său pentru echipa patronată de Gigi Becali: ”Toate transferurile pe care le-am făcut sunt reuşite. Toţi sunt jucători de valoare, care pot aduce un plus pe viitor” spune Teja, care a discutat şi despre vehiculatul transfer al lui Alex Paşcanu de la Leicester: ”Avem patru fundaşi centrali, a revenit şi Momcilovici...ce am văzut în această perioadă la ei m-a mulţumit. Sigur, mai sunt lucruri de pus la punct, pentru că în două săptămâni nu poţi schimba foarte multe. Nu ştiu nimic de transferul lui Paşcanu. Este un fotbalist bun, dar eu sunt mulţumit de ceea ce avem acum la dispoziţie. Foarte bine că patronul îl vrea, el îşi doreşte să facă o echipă şi mai puternică”

Patronul Gigi Becali doreşte să-l transfere pe Răzvan Pleşca, fostul elev al lui Mihai Teja de la Gaz Metan Mediaş. Antrenorul FCSB susţine însă că tânărul Andrei Vlad nu va pleca până în vară de la echipă: ”Andrei Vlad nu va pleca, păi ce facem, rămânem cu un singur portar? Pleşca, poate de la vară. Vlad e un portar tânăr şi foarte bun, cred că suntem acoperiţi în acest moment” a mai declarat Mihai Teja.
 

Afla mai multe despre: mihai tejafcsbalex paşcanu 

viewscnt
Articole similare