Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | După victoria cu Arsenal, Jurgen Klopp ameninţă: "Dacă nu ne găsesc o dată potrivită - nu la ora 3 dimineaţa de Crăciun - abandonăm competiţia"

VIDEO | După victoria cu Arsenal, Jurgen Klopp ameninţă: "Dacă nu ne găsesc o dată potrivită - nu la ora 3 dimineaţa de Crăciun - abandonăm competiţia"
Comentarii

Liverpool a reuşit o victorie fantastică, miercuri seară, pe teren propriu, împotriva celor de la Arsenal Londra, în faza optimilor de finală din Cupa Ligii. După expirarea timpului regulamentar, scorul a fost egal 5-5, iar la loviturile de pedeapsă, Liverpool s-a impus cu 5-4.

Astfel, în urma acestui succes, Liverpool ar urma să evolueaze în "sferturile" competiţiei pe 16 decembrie, însă tot în aceeaşi perioadă, mai exact pe 18 decembrie, formaţia antrenată de Jurgen Kloop va juca prima partidă din cadrul Campionatului Mondial al Cluburilor, ce se va disputa în Qatar.

Tehnicianul neamţ a avertizat Liga Engleză de Fotbal că, dacă nu se va stabili o dată şi o oră convenabilă, astfel încât Liverpool să nu fie afectată şi să fie 100% pregătită pentru a aborda ambele competiţii, va trebui să renunţe la una dintre ele.

"În Cupa Ligii, cea am reuşit împotriva celor de la Arsenal... dacă nu ne găsesc o dată potrivită şi pentru noi - nu la 3 dimineaţa în ziua de Crăciun - nu vom mai juca. Abandonăm. Trebuie să se ia o decizie. Trebuie să iei în considerare aceste lucruri. Trebuie să te gândeşti şi la programul echipelor. Sper să înceapă de acum. Mă gândesc cu adevărat că aşa e corect, iar această problemă este una evidentă. Dacă nu se va găsi o dată potrivită, nu vom juca în următoarea rundă. Poate va juca Arsenal", a spus Kloop, la conferinţa de presă de după meciul cu Arsenal.

Desfăşurarea partidei Liverpool - Arsenal 5-5 (5-4 penaltyuri):

Min. 6: 1-0 Liverpol (autogol Mustafi)

Min. 19: 1-1 Arsenal (Torreira)
Min. 26: 1-2 Arsenal (Martinelli)
Min. 36: 1-3 Arsenal (Martinelli)
Min. 43: 2-3 Liverpool (Milner - penalty)
Min. 54: 2-4 Arsenal (Maitland-Niles)
Min. 58: 3-4 Liverpool (Oxlade-Chamberlain)
Min. 62: 4-4 Liverpool (Origi)
Min. 70: 4-5 Arsenal (Willock)
Min. 90+4: 5-5 Liverpool (Origi)

La penalty-uri:

Au transformat pentru Liverpool: Milner, Lallana, Brewster, Origi şi Jones.
Au transformat pentru Arsenal: Bellerin, Guendouzi, Martinelli, Maitland-Niles.
A ratat pentru Arsenal: Ceballos.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare