Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Duren - Bayern Munchen 0-3. Campioana Europei a început cu dreptul Cupa Germaniei. Choupo Moting la primele goluri pentru bavarezi

VIDEO | Duren - Bayern Munchen 0-3. Campioana Europei a început cu dreptul Cupa Germaniei. Choupo Moting la primele goluri pentru bavarezi

Bayern Munchen

Comentarii

Düren Merzenich - Bayern Munchen, în primul tur al Cupei Germaniei,a fost în direct la Telekom Sport. Campioana Europei şi a Germaniei s-a impus fără probleme.

Bayern Munchen nu a avut emoţii la debutul în Cupa Germaniei. Deşi Hansi Flick a aliniat o formulă experimentală, cu foarte multe nume noi şi cu noile achiziţii din primul minut, Bayern a fost mult superioară, aşa cum era de aşteptat, modestei formatii din liga a cincea germană.

Choupo Moting a marcat primele sale două goluri pentru Bayern Munchen, iar Thomas Muller a transformat o lovitură de la 11 metri. La final, campioana Europei şi a Germaniei a câştigat categoric cu 3-0, fără să apese prea tare pe acceleraţie. Partida a fost în direct la Telekom Sport. 


LIVE VIDEO | Duren - Bayern Munchen 0-3 (Moting 24, 75, Th. Muller 35-pen)

Echipele de start:

  • Duren: Jackmuth - Sobiech, Weber, Becker, Wipperfurth - Putz, Stormann - Omerbasic, Simon, Antoski - Brasnic
  • Bayern Munchen: Nubel - Sarr, Boateng, Sule, Davies - Martinez, Roca - Costa, Muller, Musiala - Choupo Moting

Fluier final. Bayern câştigă clar cu scorul de 3-0

76' - Gol Bayern! Se face 3-0 după al doilea gol marcat în acest meci de Choupo Moting

65' - O minge respinsă ajunge la Adis Omerbasic care trimite un şut de la distanţă spre poartă. Însă încercarea lui este slabă şi balonul trece mult pe lângă bara dreaptă.

56' - Choupo Moting este aproape de dublă, dar formaţia din liga a cincea are noroc. Scorul rămâne doar 2-0 pentru Bayern

49' - Ce aproape! Douglas Costa primeşte o pasă şi aleargă rapid spre poartă, după care trimite un şut foarte bun de la marginea careului, dar mingea trece milimetric pe lângă bara dreaptă.

46' - Gata pauza! Am revenit cu repriza secundă a partidei dintre Duren şi Bayern Munchen

Pauză. Cu efort minim, Bayern conduce clar ostilităţile

35' - Penalty pentru Bayern Munchen. Bate Thomas Muller şi transformă cu calm. Campioana Europei se desprinde la 2-0

32' - Jannis Becker de la Duren trage din careu, dar mingea trece mult peste poartă

24' - Gol Bayern! De această dată, Choupo-Moting nu mai ratează. Primul gol marcat de Moting pentru bavarezi

19' - Ocazie mare pentru Bayern! Choupo-Moting primeşte o pasă bună în interiorul careului şi trage pe jos. Bine plasat, portarul lui Duren reuşeşte să îşi salveze echipa

15' - Curajoasă formaţia gazdă. Duren este mai prezentă în joc decât ne aşteptam

11' - Thomas Muller primeşte o pasă pe jos, dar nu reuşeşte să controleze balonul şi unul dintre fundaşii lui Duren a reuşit să intervină şi să îl deposedeze.

10' - Partida este deja controlată de bavarezi. Bayern mizează pe câteva dintre noile achiziţii. Douglas Costa, Choupo Moting sau Marc Roca sunt pe teren. Tânărul Musiala evoluează în flancul drept

2' - Marc Brasnic are prima şansă de gol a gazdelor. Reluarea sa este reţinută de Nubel

1' - Start în confruntarea dintre Duren şi Bayern Munchen

Partida se va disputa pe stadionul campioanei, Allianz Arena din München, din motive de siguranţă. Meciul ar fi trebuit să se joace pe 11 septembrie, dar Bayern a solicitat amânarea din cauza programului încărcat.

Düren Merzenich vine din liga a cincea, zona Mittelrhein, unde ocupă locul 7 din 17.

LIVE VIDEO | Duren - Bayern Munchen, în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, ora 21:45

Bayern va aborda meciul de Cupă cu o echipă inedită, majoritatea jucătorilor fiind în această perioadă la loturile naţionale. Hansi Flick va avea la dispoziţie doar trei nume de la echipa mare, Jerome Boateng, Alphonso Davies (nu a fost la lot în Canada din cauza restricţiilor) şi Thomas Muller.

Pe lângă cei trei şi tineri de la echipa secundă în primul 11 vor mai apărea noii-sosiţi Marc Roca, Douglas Costa, Bouna Sarr şi Eric Maxim Choupo-Moting.

Afla mai multe despre: bayerndurenlive 

viewscnt
Articole similare