Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Durere mare la mormântul lui Ilie Balaci, la slujba de comemorare. Se împlineşte un an de la dispariţia legendarului fotbalist

VIDEO | Durere mare la mormântul lui Ilie Balaci, la slujba de comemorare. Se împlineşte un an de la dispariţia legendarului fotbalist

Special

Comentarii

Astăzi, la Cimitirul Sineasca, din Craiova, a avut loc slujba de comemorare a lui Ilie Balaci, cel care a decedat în urmă cu un an, pe 21 octombrie 2018.

A trecut aproape un an de la dispariţia legendarului Ilie Balaci. În urma lui a lăsat foarte multe regrete şi durere, lucru care s-a văzut şi la slujba de comemorare care s-a ţinut astăzi, la Cimitirul Sineasca, acolo unde este înhumat. Rude, prieteni, apropiaţi, foşti, colegi, toţi au vărsat lacrimi pe mormântul marelui Ilie Balaci:

”Dor şi dor de Ilie Balaci.... De Ilie şi nu numai de Ilie. Am trecut pe la Ilie prima dată şi acum sigur că am venit pentru el, figura centrală. Din păcate, a trecut un an, am trecut şi pe la Zoltan, şi pe la Costică, şi pe la Cristi Neamţu, din păcate, din ce în ce mai mulţi sunt în lumea cealaltă. Îmi pare foarte rău că ne vedem din ce în ce mai rar, doar la evenimente din acestea triste, Dumnezeu să îi odihnească pe toţi, au fost o poveste frumoasă, spusă în nişte vremuri speciale şi ar fi păcat să se stingă. (Se reuneşte în Rai Craiova Maxima?) Din păcate, da. Uşor, uşor ne ducem acolo, suntem din ce în ce mai mulţi, cei care am mai rămas am trecut de 60, e trist, dar, în acelaşi timp, sper ca aceste nume mari să inspire tânăra generaţie”, a spus cu tristeţe în glas Aurică Ţicleanu.

”Singura consolare este că acolo, sus, în Rai, e un înger care veghează asupra noastră şi care s-a chemat Ilie Balaci. Şi, pentru noi, va rămâne unicul Ilie Balaci”, a completat Emil Săndoi.



Ilie Balaci s-a stins din viaţă în urmă cu un an, pe 21 octombrie 2018, la vârsta de 62 de ani, după ce a suferit un infarct miocardic.


 

Afla mai multe despre: ilie balaci 

viewscnt
Articole similare