Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Duşan Uhrin a început treaba la Dinamo: "Obiectivul e rămânerea în Liga I". Ce se întâmplă cu Mulţescu: "Vedem dacă acceptă"

VIDEO | Duşan Uhrin a început treaba la Dinamo: "Obiectivul e rămânerea în Liga I". Ce se întâmplă cu Mulţescu: "Vedem dacă acceptă"

Dinamo București

Comentarii

Duşan Uhrin a mers încă de dimineaţă la baza de pregătire de la Săftica pentru a-şi începe un nou mandat la Dinamo. Antrenorul ceh l-a înlocuit pe Gheorghe Mulţescu pe banca tehnică a "câinilor".

Uhrin a mai fost la Dinamo şase luni, începând cu septembrie 2019. A obţinut doar 9 victorii în 23 de meciuri în Liga 1 şi a plecat de la echipă fără să încaseze toţi banii, conform contractului. Acum, primul meci al cehului de la revenirea pe banca tehnică va fi vineri, pe terenul Astrei, în prima etapă din play-out.

"Să sperăm că va fi cea mai bună mutare până la finalul acestui sezon. E un an special, îi mulţumesc domnului Mulţescu pentru că a acceptat să vină la Dinamo, iar acum sper să reuşim să ne îndeplinim obiectivul cu Duşan Uhrin. Nu e uşor să convingi un antrenor să vină în momente grele, dar iată că a acceptat acum şi asta dovedeşte că vrea să facă treabă la Dinamo, cel puţin până la vară.

Nu a avut nicio cerinţă specială. După meciul cu Clinceni, când domnul Mulţescu a ieşit cu acea declaraţie în care a spus că simte că nu ar mai vrea să continue, au început discuţiile cu domnul Uhrin. Pot spune că a fost prima şi ultima variantă de pe lista noastră.

Gigi Mulţescu este un dinamovist adevărat, a ajutat clubul de fiecare dată când a trebuit, iar dorinţa noastră este să rămână în continuare în club. Rămâne de văzut ce i se poate propune şi dacă va da curs propunerii noastre.

Obiectivul lui Uhrin este să rămânem în prima ligă. Fotbalul e plin de surprize. Nu ai niciodată o certitudine, putem avea de acum înainte rezultate foarte bune, pot ieşi la rampă jucători pe care nu ne-am putut baza până acum. De când cu pandemia, e foarte greu şi pot fi multe surprize în fotbal" , a declarat directorul sportiv al lui Dinamo, Marius Niculae.

Afla mai multe despre: marius niculaedinamo 

viewscnt
Articole similare