Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dusan Uhrin a rămas mască atunci când a intrat în vestiarul lui Dinamo: "La CFR şi la Timişoara nu era aşa"

VIDEO | Dusan Uhrin a rămas mască atunci când a intrat în vestiarul lui Dinamo: "La CFR şi la Timişoara nu era aşa"

Dinamo București

Comentarii

Noul antrenor al echipei Dinamo, Dusan Uhrin, s-a declarat surprins de atitudinea jucătorilor dinamovişti. Tehnicianul ceh a mărturisit că Dinamo este o echipă "tare tăcută", prin comparaţie cu celelalte formaţii din România pe care le-a mai pregătit.

"Am o echipă tare tăcută. Când compar această echipă cu Timişoara sau cu CFR, e o echipă tăcută. Acolo am lucrat cu jucători cu personalitate mare, care câteodată făceau lucruri care nu erau corecte pentru fotbal. Nu cred că jucătorii de aici sunt aşa", a spus Dusan Uhrin.

Uhrin a dezvăluit ce l-a făcut să decidă să semneze cu Dinamo.

"Deoarece oferta a fost corectă şi rapidă. De asemenea, nu am mai lucrat de un an şi am vrut să reîncep să o fac.

Dinamo are un nume, un nume mare în România, un nume mare în lume, toată lumea ştie acest club. Sunt mândru că am prins acest contract, aici. (...) Dinamo a avut probleme şi de aceea sunt aici. Dacă era pe primul loc sau pe al doilea, sunt sigur că nu aş fi fost aici", a mai spus Uhrin.

"Nu sunt aici să retrogradez"

Antrenorul ceh a recunoscut că are mult de muncă în "Ştefan cel Mare".

"Munca cu echipa nu depinde doar de o persoană, ci de tot staff-ul, toată echipa. Sper că vom munci bine şi că vom creşte ca echipă. Poziţia din clasament nu e bună, trebuie să fim mai buni. Trebuie să facem totul pentru ca suporterii noştri să vadă o îmbunătăţire.

Am avut doar câteva zile pentru a afla cine e echipa mea de acum şi nu vă pot spune multe. Am făcut doar două antrenamente, dar jucătorii sunt pregătiţi să facă totul pentru a câştiga mâine.

Sper ca toată lumea va da totul pentru a ne îmbunătăţi, le-am spus jucătorilor că trebuie să înceapă să joace mai bine. Trebuie să le arătăm suporterilor că dăm totul şi că vrem să fim aici, la Dinamo.

Totul trebuie să se schimbe. Chiar şi mentalitatea. Trebuie să luptăm mai mult decât înainte. Nu vrem să schimbăm toată echipa. Vrem să lucrăm cu această echipă şi vom vedea. Trebuie să ne concentrăm pe jucătorii noştri, nu pe alte lucruri.

Nu sunt aici să retrogradez, vreau să duc echipa în prima parte a clasamentului. Acesta e primul pas, după vom vedea", a conchis Uhrin Jr.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare