Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Dusan Uhrin, acuzaţii grave. Susţine că "e lucrat" de jucători: ”Le-am spus cum vom juca şi după 30 de minute a apărut la ştiri. E periculos"

VIDEO Dusan Uhrin, acuzaţii grave. Susţine că "e lucrat" de jucători: ”Le-am spus cum vom juca şi după 30 de minute a apărut la ştiri. E periculos"
Comentarii

Duşan Uhrin a lansat acuze grave la finalul partidei pierdute de Dinamo Bucureşti în Copou.

Dinamo tocmai a ajuns în acest sezon la 14 înfrângeri, jumătate din totalul de 28 de partide disputate până acum.Sâmbătă seara, ”câinii” au pierdut la Iaşi, scor 0-1. Singurul gol al meciului a fost marcat de Andrei Cristea în minutul 85.

Situaţia neplăcută din tabăra ”câinilor” i-a determinat pe Duşan Uhrin să treacă la acuze. Cehul şi-a atacat jucătorii, acuzându-i că tactica echipei ajunge în presă imediat după şedinţele echipei.

”Sunt puţin nervos, pentru că mai erau cinci minute şi am primit gol, e foarte dificil pentru noi. Jocul nostru de atac nu e suficient pentru mine, trebuia să ducem mai multe mingi în careu şi nu am făcut-o. Nu suntem periculoşi, aceasta e realitatea. Am avut o oportunitate la Lazăr şi s-a dat offside, dar am înţeles că nu a fost offside.

Trebuie să se gândească la cum să joace mai bine şi trebuie să joace mai mult ca o echipă, aceasta e realitatea. Pentru mine e ceva periculos, pentru că le-am spus cum vom juca şi după 30 de minute a apărut la ştiri. E foarte rău pentru noi, pentru Dinamo. Nu ştiu dacă jucătorii au vorbit, dar cineva trebuie să fii spus, pentru că tot ce s-a scris era adevărat” a declarat Duşan Uhrin la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: duşan uhrindinamo 

viewscnt
Articole similare