Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dusan Uhrin: ”Au fost multe greşeli ale arbitrului împotriva noastră” Declaraţia surprinzătoare pe care o face despre Ionuţ Negoiţă

VIDEO | Dusan Uhrin: ”Au fost multe greşeli ale arbitrului împotriva noastră” Declaraţia surprinzătoare pe care o face despre Ionuţ Negoiţă

Fotbal

Comentarii

CS Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, la Drobeta-Turnu Severin, cu scorul de 4-1 (3-0), echipa FC Dinamo, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii I. Dinamoviştii se îndepărtează de play-off, în urma acestei înfrângeri, în timp ce oltenii au revenit pe podiumul Ligii I, după ce au fost daţi jos de acolo de Astra, care a învins, tot luni, pe Poli Iaşi, cu 4-0.

La finalul partidei, Dusan Uhrin s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluţia brigăzii de arbitri.

”Nu înţeleg de ce, dar au fost multe greşeli ale arbitrului împotriva noastră. Nu ştiu cum este posibil să se întâmple aşa ceva în prima ligă”, a spus Dusan Uhrin Jr. la finalul meciului.

”Am jucat împotriva unei echipe foarte bune şi dacă se întâmplă aşa ceva, ce putem face? Nu suntem Real Madrid, ca să jucăm împotriva oricărei echipe 200%. Suntem cum suntem şi facem tot ce putem mai bine, luptăm până în ultimul minut şi pot să spun că a fost un meci bun pentru spectatori, nu a fost bun pentru noi”, a mai spus Uhrin.

Deşi este la Dinamo de aproximativ trei luni de zile, Uhrin nu l-a cunoscut încă pe Negoiţă. ”Am vorbit cu el o singură dată, la telefon. A fost o discuţie scurtă, dar faţă în faţă nu am vorbit cu el” - Uhrin.

Afla mai multe despre: uhrindinamoliga 1ionut dinamo 

viewscnt
Articole similare